Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати найкращу ляльку для дівчинки

Як вибрати найкращу ляльку для дівчинки
 

У кожної дівчинки повинна бути улюблена лялька. Якщо ви зараз шукаєте підходящий подарунок для маленької принцеси, тоді загляньте на BonToy – http://bontoy.com.ua/catalog/kukly-pupsy/, де на вас чекають найкращі ляльки і пупси. Ну а ми поки що спробуємо розібратися, яку ляльку краще вибрати для коханої донечки.



Асортимент сучасних магазинів вражає, особливо якщо мова йде про дитячі товари та іграшки, адже люблячі батьки нічого не шкодують для улюбленого чада. Але як серед усього розмаїття вибрати ту саму ляльку, яка не тільки сподобається дівчинці, але і принесе користь?

Всі іграшки в ранньому віці допомагають розвивати фантазію і пізнавати навколишній світ. Якщо ви хочете, щоб лялька була корисною для дівчинки, не варто вибирати супернаворочені моделі, які їдять, розмовляють, співають пісні і т. ін. Все це заважає уяві, нехай краще лялька робить це у фантазіях дитини, тоді користі від таких ігор буде набагато більше.

Граючи з лялькою, дівчатка вчаться бути схожими на маму – вони годують, розчісують, наряджають і заколисують улюблених лялечок. Звичайно, в ранньому віці координація далеко не така прекрасна, як у дорослої людини, тому, якщо ви вибираєте ляльку для дівчинки 3-4 річного віку, краще вибрати модель з м'якими ручками і ніжками – так маляті буде простіше з нею грати.

Ляльки так схожі на людей, і за допомогою ляльок маленькі дівчатка частково пізнають самих себе. Тому, вибираючи ляльку, вкрай важливо звернути увагу на пропорції і зовнішній вигляд лялечки. Ляльки з неправильними пропорціями і непривабливою зовнішністю впливають на психіку дитини. Якщо ви хочете, щоби ваша принцеса виросла впевненою в собі, розумною і доброю дівчиною, тоді вибирайте ляльки тільки з правильними пропорціями, густим волоссям, без зайвої сексуальності і з красивими ніжними обличчями.

Чи варто говорити про те, що купувати дешеві китайські ляльки, м'яко кажучи – не найкращий спосіб порадувати дитину. Такі вироби не тільки швидко ламаються, а й нерідко можуть нанести шкоду здоров'ю вашої крихітки. В цьому плані краще трохи переплатити за бренд, проте отримати якісну ляльку, яка і прослужить довше, і шкоди не принесе.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Які іграшки не потрібні вашій дитині

Іграшки – важлива складова дитинства кожного малюка, їхню роль важко переоцінити, адже саме через них кожен малюк пізнає світ. Кожній мамі, безумовно, хочеться, щоб кожна куплена або подарована крихітці іграшка принесла не тільки купу емоцій, але й чомусь вчила дитину, допомагала розвивати різні якості.

Як правильно вибирати дитячі іграшки

Всі ми хочемо, щоб іграшки були не тільки цікаві нашим діткам, а й розвивали їх. Зараз, звичайно, вибір всіляких дитячих іграшок необмежений – в будь-якому магазині знайдуться іграшки для будь-якого віку, статі і захоплень дитини. Але в цьому всьому розмаїтті нескладно розгубитися, особливо молодим батькам. Так як же правильно вибирати іграшки для малюка – цікаві і корисні?