Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Високий каблук: красиво і… небезпечно для здоров’я

Чому жінки так люблять підбори? – Можливо вони допомагають нам почуватися більш впевнено, граціозно, як то кажуть - «на висоті». Проте пристрасть до високого каблука стає згубною для багатьох із нас. Яку небезпеку ховає щоденне носіння високого підбора?

5 правил ідеальної засмаги

Літо, сонце, море, пляж… Ці, насправді, магічні слова піднімають в уяві приємні образи, які асоціюються з відпочинком, безтурботністю, веселощами і … засмагою. Кому ж не хочеться надати своєму тілу шоколадного відтінку? Адже кожен, мабуть, підтвердить, що засмагла шкіра виглядає набагато привабливіше, рівніше, ніж бліда, а ще, на ній менше помітні дрібні дефекти.

Як вибрати коктейльну сукню, яка підкреслить найкраще у вас (частина 1)

Коктейльна сукня – ідеальний наряд для безлічі формальних і неформальних подій. Від простих вечірок до корпоративів та весіль, коктейльна сукня буде доречною практично на будь-якому святі. Але вибрати саме ту сукню, яка найкращим чином підкреслить вашу красу, буває дуже непросто, особливо, якщо не знати, на що звертати увагу. У цій статті ми розповімо, як вибрати сукню, яка підкреслить найкраще у вас.

Масаж голови – процедура для міцного, густого та блискучого волосся

Ваше волосся тонке і позбавлене сили та блиску, воно випадає і вам ніяк не вдається відпустити довгі локони? Ні, ми не рекламуватимемо вам «чудодійний» шампунь, а розповімо про процедуру, яка стане просто знахідкою для вашого волосся – масаж голови.

Правила літнього макіяжу

Літо – час, коли ми прагнемо виглядати яскраво. Хочеться експериментувати зі своїм образом, вносячи в нього нові акценти – барвисті мазки. Щодо макіяжу, літо не ставить жорстких обмежень у виборі колірної гами, проте важливо дотримуватись деяких правил його нанесення, інакше ризикуєте зіткнутися з багатьма неприємностями, такими як скочування тонального крему, збивання тіней у грудки, підтікання туші, олівця та помади. Невже тут немає альтернативи? Може вихід один – відмовитись від макіяжу в спекотну пору? Візажисти стверджують, що подібних "сюрпризів" літнього макіяжу можна легко уникнути, якщо дотримуватися простих правил. Про них далі.

Полуниця для нашої краси: рецепти домашньої косметики

Всі ми любимо смакувати солодкою, запашною полуницею, але її смакові якості - це не єдиний козир червоної ягоди. Полуниця дуже корисна, у ній високий вміст вітамінів жіночої краси та молодості: С, А, Е, В1, а ще є фолієва кислота, йод, залізо, калій, фтор, мідь, ефірні фруктові кислоти, що мають антибактеріальні властивості.

Обираємо сонцезахисні окуляри: 10 важливих правил

Окуляри – аксесуар, чи все-таки необхідна річ? В першу чергу, звісно - важливий захист для наших чутливих до ультрафіолету очей, який стає особливо актуальним влітку, коли ясних днів стає все більше, сонце світить все яскравіше (хоча в засніжену зимову пору наші очі теж потребують захисту окулярів, бо ж промені сонця, відбиті від снігу – є особливо небезпечними, токсичними для ока).

5 корисних порад по догляду за шкірою навколо очей

Чи знали ви, що шкіра навколо очей в 5-10 разів тонша за решту шкіри обличчя? Звичайно ж, їй потрібен особливий догляд, щоб уникнути таких неприємностей, як мішки, синці під очима і зморшки. Незалежно від того, як ви звикли дбати про шкіру обличчя, ви повинні особливу увагу приділяти зоні навколо очей. Тому в даній статті ми поговоримо про те, який догляд необхідний цій делікатній зоні, і як правильно вибрати відповідні засоби по догляду.

Як майбутній мамі виглядати на святі неперевершено


Вагітна жінка завжди чудова і неперевершена, і це помічають всі навколо, от тільки самим дамам в положенні нерідко здається, що зайві кілограми зробили їх фігуру просто жахливою.

Насправді, кожна майбутня мама прекрасна, і головне – просто правильно підкреслити це. Який же наряд вибрати, якщо планується похід на урочистий захід?

Стягуюча білизна – стрункість тіла в одну мить

Красива струнка фігура, як у молодої дівчини – хіба не це мрія кожної жінки?! На жаль, вік, сидяча робота, пологи – все це негативно позначається на фігурі, а щоденні походи в спортзал і виснажливі дієти не кожній під силу, та й часто на них просто не вистачає часу і коштів. Невже поставити на собі хрест і далі просто займатися вихованням дітей? А як все ж таки приємно бачити захоплений погляд чоловіка і бажання в його очах... Не варто зневірятися, вихід є, доступний кожній.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас