Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Корекція брів

Саме брови символізують образ їхнього власника. А брови доглянуті й акуратні – свого роду пропуск у світ досконалості і спокуси. У всьому світі, в тому числі, і корекція брів в Києві сьогодні – просто необхідна процедура косметології в боротьбі за свою красу, яка здійснюється з метою надання бровам правильних, гарних обрисів. Дана процедура показана як чоловікам, так і жінкам.

Як підібрати крем для обличчя відповідно до сезону?

Чи знаєте ви, що косметичку потрібно оновлювати не лише, коли закінчується якийсь засіб, але й коли холодна пора року змінюється теплою і навпаки? Адже зимовий догляд за шкірою має свої особливості, а літній - відрізняється від зимового. В різну пору року наша шкіра має різні потреби, тому від «зимового» крему влітку шкіра блистітиме, а від «літнього» взимку - лущитиметься, адже не матиме належного живлення та захисту. Але про все по порядку…

Корисні властивості мигдальної олії для краси і здоров´я шкіри

Ми так прагнемо зберегти здоров'я, красу і молодість шкіри. І це зовсім не просто, враховуючи щоденний вплив на неї навколишнього середовища і різної хімії. Множинні дослідження довели, що використання натуральних олій і косметики, приготовленої з натуральних інгредієнтів, часто набагато корисніше для нашої шкіри, ніж наповнені хімією креми, лосьйони і маски.

Вибираємо купальник за типом фігури

До сезону відпусток залишилося зовсім недовго, і вже зараз можна починати замислюватися, в чому ви будете красуватися на сонячних пляжах. Звичайно ж, найкращий спосіб підібрати свій ідеальний купальник – це вибирати його за типом фігури. Його фасон буде залежати від індивідуальних особливостей вашого тіла: плечей, грудей, талії, живота, стегон і ніжок. Залежно від цього варто вибирати і колір вбрання для купання, а також обробку (рюшами, ременями, стразами і т.д.). Отже, що підійде саме вам?

Як не втратити жіночність – модні рішення для молодої мами

З появою дитини у кожної жінки з'являється чимало турбот, які займають весь час. Через брак сил і вільного часу багато молодих матусь забувають стежити за собою, а це – величезна помилка. Погодьтеся, адже кожній дитині хочеться, щоб її мама завжди була красивою і привабливою. Тому, дорогі матусі, постарайтеся взяти себе в руки і стежити за тим, як ви виглядаєте кожен день, а ми порадимо, як сформувати максимально зручний і жіночний гардероб.

Як мотивувати себе для занять спортом

Всі ми знаємо, наскільки заняття спортом корисні для здоров'я і фігури. І йдеться навіть не про професійний спорт, а про відвідування спортзалу або самостійні тренування на дому три рази на тиждень (або хоча б про регулярні півгодинні пробіжки). Але іноді так складно почати цю корисну звичку, а деяким спортсменам, які тренуються вже не перший рік, зберегти інтерес до даного хобі. Так що, в даній статті мова піде саме про мотивацію до занять спортом – це прості поради, які допоможуть не пропускати тренування і завжди бути у формі!

Кава для жіночої краси та здоров´я

Кава – улюблений ранковий напій багатьох людей. Його насичений смак і приємний аромат дарують заряд бадьорості і прекрасного настрою на весь день. Крім того, що кофеїн допомагає прокинутися вранці і заряджає енергією, виявляється, він також сприяє накопиченню серотоніну – гормону радості, який не тільки піднімає настрій, але і сприяє збереженню психічного здоров'я.

Чим балетки можуть бути небезпечні для вашого здоров´я?

У кожної модниці в гардеробі є хоча б одна пара балеток (а то й дві-три), і кожну весну ми дочекатися не можемо, коли ж буде тепло настільки, щоб влізти в улюблені туфельки на плоскій підошві і не вилазити з них до самої осені. Балетки здаються такими легкими і зручними, ми готові носити їх кожен день! Також багато майбутніх мам, відмовляючись від каблуків, роблять вибір на користь такого взуття. Але чи знаєте ви, що балетки можуть нашкодити здоров'ю?

Як одягатися, аби виглядати молодше

Кожна жінка мріє молодо виглядати. Аби досягнути цієї мети, ми купуємо косметику anti-age, робимо омолоджувальні процедури в салоні…А чи задумувались ви над тим, як неправильно підібраний гардероб може додавати нам років? При грамотному підході до вибору вбрання, яке ми носимо, теж можемо створювати антивіковий ефект. Що одягнути, аби приховати свій вік, як додати свіжості і молодості образу? Існують деякі правила, які допоможуть виглядати молодше завдяки правильно підібраному гардеробу. Отже, що радять стилісти?

В передчутті весни: розкішні локони – це просто!

Стан волосся після зими зазвичай нас не тішить… Нічого дивного, адже морози, пересушене обігрівачами повітря в приміщеннях, авітаміноз – всі ці супутники холодної пори року не найкращим чином відбиваються на стані нашого волосся, шкіри та нігтів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас