Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Виїзд з дитиною на природу: що взяти з собою?

Літо - сезон відпочинку на природі в самому розпалі, а значить, всі будуть раді вибратися із задушливого, запорошеного міста на природу. І найбільше радіють вилазкам в нове місце дітки. Навіть якщо ваші синочок або донька зовсім маленькі - візьміть їх із собою, маса нових вражень, свіже повітря і активний відпочинок гарантовано підуть на користь малюку.

Відпочинок з дитиною: корисні рекомендації

Вирушаючи в дорогу з дитиною, ми сподіваємося на те, що малюк за час відпустки зміцнить своє здоров´я, набереться сил, отримає нові враження ... Щоб відпочинок не пішов насмарку, варто завчасно все передбачити.

Де спати малюкові? Переваги та недоліки спільного сну

Зараз йде широкомасштабна агітація за «гуманність» до дитини. І гуманність ця іноді викликає здивування у людей старшого покоління. Наприклад, зараз більшість молодих мам носять дітей в слінгу і кладуть їх з собою спати, щоб маленька дитина могла постійно відчувати свою маму.

Календар розвитку дитини. Дванадцятий місяць

У цьому віці Ваш малюк все більше і більше усвідомлює себе як особистість. Він вже розглядає себе як самостійну людину, яка знає свої розміри, потреби, пристрасті.

Чому чоловіки не платять аліменти?

Бажання помститися колишній дружині

У нашій країні ініціаторами розлучення найчастіше стають жінки. "Якщо ти вважаєш, що виховаєш дитину сама, от і виховуй. А від мене ні копійки не отримаєш!" - Йдучи говорить чоловік. Конфліктуючи з дружиною, чоловік забуває про найголовніше - про благополуччя дитини, роблячи її знаряддям помсти.

Календар розвитку дитини. Одинадцятий місяць

До цього моменту Ваша дитина вже навчилася самостійно підніматися і сідати з положення стоячи. Як тільки вона відчує себе більш впевнено, пересуваючись вздовж меблів, вона поступово почне відпускати руки, а іноді буде забувати триматися зовсім.

Календар розвитку дитини. Десятий місяць

Звичайно, кожна дитина розвивається по-своєму, але є певні етапи, які, до цього моменту пройшли вже всі малюки.

Подорож з дитиною: оренда авто

Орендувати автомобіль дуже зручно, хоча й недешево. Машина може зустріти вас майже у будь-якому аеропорту світу, відвезе, куди треба, буде возити протягом усього відпочинку і знову доставить до аеропорту. Замовити цю послугу можна в Україні у представництві однієї з глобальних компаній. Але є моменти, які ви маєте врахувати.

Подорож з дитиною потягом: плюси та мінуси, перестороги

Збираєтеся подорожувати потягом з дитиною? Врахуйте всі плюси та мінуси.

Де, коли і як? Усе, що ви хотіли запитати про відпочинок з дитиною

Де краще відпочивати з дитиною? Що треба продумати перед поїздкою? У яку пору року краще відправитися? Зупинитися у готелі чи краще на квартирі? Відповідає лікар-гінеколог.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас