Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Ранні кавуни: варто купувати, чи ні?

На ринках уже з’явилися перші кавуни та дині і дехто охоче купує їх. Проте медики запевняють – ранні баштанні можуть бути вкрай шкідливими для здоров’я.

Медик розповіла, як не угробити зір власній дитині

Навантаження на очі дитини повинно бути збалансованим. Про це під час прес-конференції в "Обозревателе" розповіла лікар-офтальмолог медичної мережі "Добробут" Наталія Кубрак.

Де у Криму відпочивати небезпечно для життя

Кримське управління МНС попереджає про небезпеку обвалів берегових схилів на півострові у зв`язку із прогнозованим посиленням цього року активності геологічних процесів.

Легке фізичне навантаження знижує ризик розвитку раку молочної залози

Фізичне навантаження, таке як біг або ходьба, захищає від раку молочної залози (РМЗ). До цього висновку прийшли дослідники з Університету Північної Кароліни (University of North Carolina), Чапел-Хілл, США. Вони встановили, що у жінок, які присвячують фізичним вправам близько 2 годин на день і не менше 9 годин на тиждень, ризик розвитку РМЗ був на 30% нижче як в репродуктивному віці, так і в постменопаузі. При цьому інтенсивність занять практично не впливала на отримані результати.

Дієтологи радять піддатись черешневому буму

В розгар продажу черешні, дієтологи радять скористатись сезонною лихоманкою та їсти черешню, поки є сили, або черешня.

Чи можна вагітним пити алкоголь?

Помірне вживання алкоголю під час вагітності не впливає на дитину, вважають вчені з Данії. Але все ж вони закликають майбутніх мам утримуватися від спиртного - адже здоровий спосіб життя матері є запорукою успішного розвитку дитини.

Посилилися штрафи для недобросовісних батьків

19 червня депутати ВР в першому читанні прийняли законопроект про внесення деяких змін до Кодексу про адміністративні правопорушення.

З наступного року в лікарні "Охматдит" рятуватимуть набагато більше дитячих життів

З наступного року в лікарні "Охматдит" рятуватимуть набагато більше дитячих життів. У розпалі будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу. Його планують здати у першому півріччі наступного року. На будмайданчику побував прем'єр-міністр.

Зелені овочі захищають дітей від раку

Вживання їжі з великою кількістю фолієвої кислоти знижує ризик виникнення раку нирок та головного мозку у дітей, дійшли висновку вчені з університету Міннесоти, США.

Час, який не люблять мами

Найважчим часом доби для мам виявився 17 годин 55 хвилин. Так показало опитування, проведене у Великобританії серед 2 тисяч мам. Це пояснюється тим, що в цей час мами повинні одночасно готувати вечерю і проводжати дітей на позашкільні заняття.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас