Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди поїхати у весільну подорож

Куди поїхати у весільну подорож

Весільна подорож - це невід'ємна частина самого весілля, і навіть якщо є фінансові чи якісь інші труднощі, молодята обов'язково повинні відчути принадність такої поїздки. Нехай недалеко, нехай ненадовго, але все ж весільна подорож має обов'язково відбутися. А причина тому цілком проста і логічна - тепер ви одне ціле, тепер ви сім'я і тільки далеко від суєти, вашого повсякденного життя, далеко від гостей, своїх батьків і друзів ви зможете нарешті це відчути.


Адже, зрозумійте, це єдина ваша можливість відпочити... будучи молодятами. Ви більше ніколи (в ідеалі) не будете нареченими, тільки зараз, відразу ж після заповітного «так» цей недовгий місяць ви все ще будете центром любові, центром романтики і радості для всіх. Медовий місяць чи тиждень або, хоча б, кілька днів потрібні вам, щоб ви на все життя запам'ятали, які ви були щасливі, коли стали офіційно один одному належати. Але, щоб все пройшло гладко, потрібно врахувати деякі факти.

Отже, як не крути, а все ж головний визначальний фактор вашого медового місяця є гроші. Бо, якщо вони є, то придумати, куди їхати, наскільки і що там робити, можна за півгодини. Відповідно, і рекомендації ми розіб'ємо на два блоки.

Якщо фінанси - не проблема. В такому випадку, починаємо вибирати країни, але тут сильно не нарадиш, так як смаки у всіх різні і хай та Венеція буде хоч мільйон разів романтична, прекрасна і чарівна, якщо ви любите гори, скелі і все таке круте, екстремальне, то і вирушайте на Альпи. І це перший критерій відбору - що кому подобається.

Чи любите ви історію, давню архітектуру, чи турбують вас світові пам'ятки – Париж, Рим, Флоренція, Будапешт, Прага, Відень, Барселона чекають вас. У кожному з цих міст - мільйон екскурсій по старовинним замкам, фортецям, храмам, музеям, пам'ятникам, ви побачите і почуєте безліч колосальних речей, відгомони минулого, від яких залишитеся в повному захваті. Крім перерахованих є ще досить багато міст в Європі, де історичні пам'ятки зустрічаються на кожному кроці.

А якщо ви втомилися від весільної підготовки, якщо просто скучили за сонцем, фізичним розслабленням, то всі країни, які мають Середземноморське узбережжя подарують вам фантастичний відпочинок. Сотня островів біля Хорватії, Греції та Італії занурять вас в світ райської насолоди. І це не просто повторення рекламного слогана шоколадного батончика. Кіпр, Кріт, Родос, Лесбос - кожна секунда, проведена на цих островах, буде сповнена радості і блаженства. Там приголомшлива рукотворна і природна краса, обслуговування в готелях - королівське, так що, це буде справжня казкова подорож.

Загалом, відштовхуючись від того, який вид відпочинку вам подобається, визначіться, куди поїдете. І головне, не потрібно слідувати стереотипам або якимось упередженням, слухайте тільки своє серце. Остання порада: куди б ви не зібралися, постарайтеся не потрапити в сезон туристів, інакше весь медовий місяць проведете в чергах. А ще - скрізь, всім і всюди говоріть, що ви молодята!



Якщо фінанси - проблема. Як ми вже говорили, молодим треба, хоч пару днів після весілля побути наодинці. Тому будь-які пансіонати, якісь курортні зони та санаторії недалеко від вашого міста можуть стати вашим любовним притулком. Зрештою, практично скрізь можна подобово зняти заміський котедж. Виберіть такий, щоб біля лісу або біля озера, щоб з басейном, лазнею і, звичайно ж, гарною спальнею. Осядьте там на кілька днів і пориньте в свій щасливий новий світ.

У висновку дамо пару загальних порад:

Перше, у вас весільна подорож, а значить, ви повинні насолоджуватися тільки один одним. Ніякого інтернету, телефонів і телевізорів. Хоча б на цей час забудьте про батьків, друзів, роботу, звичайно ж, повністю відійдіть від свого повсякденного життя.

Друге, робіть, як можна більше фотографій. Де б ви не були, що б не робили - фотографуйтеся, просіть, що б вас двох клацали і пам'ятайте, що ви не на паспорт фотографуєтесь, так що - більше радості, сміху і забав.

Третє, при виборі - куди їхати, потрібно щоб в це місце хотіли поїхати обоє молодят. Не потрібно, щоб хтось комусь поступався, це ВАШЕ свято і задоволення повинні отримати ви обоє в рівній мірі.

Останнє, найголовніше, якщо ви щось втратите, у вас щось вкрадуть, ви не потрапите на якусь екскурсію, засмучуватися з цього приводу можна лише 5 хвилин. Це ваш медовий місяць і налаштуйте себе на те, що ніхто і ніщо не зможуть вам його зіпсувати.

Так що, вперед на відпочинок, молодята, і щасливого вам сімейного життя.

За матеріалами porapoparam.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Весільні тренди 2015

Мода, вона – скрізь. І навіть у такій, здавалося б на перший погляд, консервативній справі, як одруження, де всі традиції склалися давним-давно, їй все одно вдається внести пару свіжих ідей. Останніми весільними трендами, які будуть на піку популярності в наступаючому році, ми поділимося з вами далі.

10 речей, які ви повинні встигнути зробити між заручинами і весіллям

Хлопець вашої мрії вам освідчився? Ви напевно неймовірно щасливі з цього приводу. Але чи розумієте ви, наскільки зміниться ваше життя після весілля? Шлюб – це дійсно дуже серйозний і важливий крок у житті кожного з вас, після заміжжя ваше життя вже не буде колишнім. Воно буде іншим, але не менш романтичним і захоплюючим! І саме тому ви повинні встигнути зробити все, що не зробите після весілля, а паралельно ще й встигнути підготуватися до найважливішого дня у своєму житті. Про всі ці важливі справи і піде мова в сьогоднішній статті.

Весілля за кордоном: як, що і почому?

Останнім часом багато пар обирають для себе весілля в інших, різноманітних країнах світу. Адже зараз втілити таку ідею в реальність - простіше простого. Проте, вирішившись провести весілля за кордоном, напевно матимете чимало питань стосовно того, як це відбувається, про що вам треба буде подбати. То ж у нашій статті ми розповімо про всі основні аспекти цього заходу.

Медовий місяць

Медовий місяць - це найсолодший і райський період у житті молодят! За традицією саме з нього наречені повинні починати своє спільне життя. Забудьте на час про роботу і про буденні справи і присвятіть кілька тижнів безтурботному відпочинку, перебуваючи поруч з коханою людиною. Почавши свій шлюбний союз з цих дивовижних митей, ви все життя будете з теплотою і ніжністю згадувати це солодке проведення часу, розділене тільки між вами двома - люблячими і дорогими один одному людьми.