Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Різдво Христове для дітей і дорослих

Наближається свято - Різдво Христове. Це одне з головних православних свят. Віруючі православні люди відвідують в церкві нічну службу, дотримуються посту, який триває сорок днів. Особливо варто дотримуватися посту 6 січня. Якщо ви не постили, то вам просто бажано не вживати в їжу гостре, жирне і важке на шлунок. Але найголовніше - намагайтеся не сердитися і не злитися в цей день.

Як подарувати дитині Різдвяний настрій

Здавна Різдво Христове було одним з найважливіших свят в році. З часом ми стали сильніше святкувати Новий Рік, а Різдво пішло на другий план. Тим не менш, це не означає, що потрібно позбавляти дитину всього того різдвяного чарівництва - не полінуйтеся, і влаштуйте малюкові ще одне чудове свято, в яке збуваються дитячі мрії. Повірте, це варто витрачених зусиль, адже ви не тільки будете спостерігати щасливу посмішку дитини, а й самі поринете в той дитячий святковий настрый, сповнений чудес і приємних очікувань.

Оригінальні подарунки чоловікові на Новий рік

До цих пір ми ламаємо собі голову, що ж подарувати своєму чоловікові або хлопцю. Адже чоловіки, як діти, чекають під Новий рік на подарунок під ялиночку, хоч і кажуть, що їм нічого не треба. Не варто їм вірити на слово, адже кожній людині буде приємно отримати від коханої людини хоч що-небудь.

Спільний сімейний Новий Рік

Ви - вже повноцінна сім'я. Можливо, до новорічних свят у вас з'явився крихітний подарунок вашої любові - довгожданий первісток або вже другий малюк. І ви повністю сімейні та домашні люди. І ось тому перед новорічними святами задаєтеся питаннями: як відзначати цей Новий рік, де відзначати і з ким?

Новорічний декор: мішечки для подарунків

Найголовніше свято в році прийде до нас вже дуже скоро. Тому дозріли у нас ось такі декоративні мішечки, які можна використовувати і для безпосередньої упаковки подарунків, а можна і просто наповнити непотрібними дрібничками або синтепухом і використовувати для прикраси будинку.

Як зустріти Новий рік і Різдво з дітьми: техніка безпеки

Новий рік, Різдво, Старий Новий рік - вони розташовані так близько, в країні новорічні канікули, батьки можуть повністю присвятити себе дітям і родині, зробити ці дні святковими, насиченими. Тільки от чому ж до кінця різдвяних канікул так багато буває звернень до невропатологів, психологів, аллергологів?

Прикольні привітання з Новим роком 2013

Здрастуй, друже мій - це Я,
Добродушна я Змія!
У рік я новий входжу,
Тобі щастя знаходжу.
Бережи свої побажання
І нехай збуваються всі привітання!

Зустрічаємо Новий рік з малюком

Напередодні настання Нового року рушайте всією родиною в подорож по центральній частині міста або на Площу. Помилуйтеся красиво вбраними ялинками, деревами, вітринами магазинів. Купіть ялинкові іграшки та інші радісні дрібниці, без яких неможливе новорічне свято. Така прогулянка допоможе вам і дитині зарядитися святковою енергетикою настання Нового року.

Новорічні прикраси з паперу


Що може бути цікавіше за вироблення прикрас з паперу? Це найдоступніше і просте заняття для діток і дорослих. З паперу можна виготовити все, що душі завгодно. Популярністю користуються саморобні ялиночки, які можна виготовити з гофрованого паперу або простого кольорового.

Як організувати Новий рік для дитини

Влаштувати чарівне свято для своєї дитини зовсім нескладно. Від тебе буде потрібно лише трохи фантазії, небагато часу і, звичайно ж, велике бажання!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас