Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Що обіцяє нам Новий 2013 рік?

Наступаючий 2013 за Східним календарем - рік Чорної Змії. Змія - символ удачі й щастя, високого положення і міцного здоров'я. І багато хто з китайців хотіли б народитися в цей рік.

Цікаві ідеї новорічних вінків своїми руками

Звичайно, зима ще не прийшла. Але, коли настане грудень, на підготовку до Нового року у нас залишиться менше місяця. А цього, погодьтеся, зовсім мало. Тому, пропонуємо починати готуватися до цього грандіозного свята і виготовляти новорічні прикраси для свого будинку вже зараз. Потім їх залишиться лише розвісити)).

Ідеї подарунків до Дня Вчителя

У першу неділю жовтня згідно з Указом Президента України прийнято відзначати день працівника освіти. Але відзначають його не через указ, а тому, що це чудове свято. Це день, коли всі учні і батьки дякують учителям і вихователям за їхнє терпіння і нелегку працю. У цьому році святкування дня вчителя викладає на 7 жовтня.

Подарунок до дня вчителя своїми руками

Всім відомо, що найкращий подарунок - подарунок, зроблений своїми руками. Саме з таким подарунком можна передати всі емоції і настрій. У переддень дня вчителя багато учнів замислюються над подарунком улюбленому педагогу. Щоб свято справді запам'яталося, постарайтеся уникати традиційних подарунків типу цукерок, квітів, кави, годинникыв і листівок. Такими речами ви навряд чи зможете висловити всю глибину пошани і вдячності.

Як відсвяткували перше вересня з першокласником

Перше вересня - це свято початку нового навчального року, день хвилюючих шкільних лінійок, білих бантів, наглаженних сорочок, і звичайно ж, першого шкільного уроку для багатьох дітлахів. Так, саме цей день - один з найбільш хвилюючих днів для всіх учнів, починаючи від найменших, які вперше ступають у доросле життя, і закінчуючи випускниками, вже через рік перед якими відкриються сотні шляхів і можливостей.

Як святкувати Трійцю

Трійця — старовинне християнське свято, в якому гармонійно злилися православні традиції й слов’янські обряди. Воно відзначається в неділю на п’ятдесятий день після Великодня, тому називається П’ятидесятницею. У цей день Святий Дух зійшов на учнів Христа. Апостоли заговорили на всіх відомих мовах і охрестили близько 3 000 чоловік, ознаменувавши тим самим день народження християнської церкви.

Куди піти 8 березня або ідеї проведення свята

Не за горами найсвітліше весняне свято - 8 березня. І вже зараз всі чоловіки спантеличені питанням, як зробити цей день незабутнім для коханих жінок. З подарунками визначитися простіше, а от куди піти 8 березня - проблема не з легких.

8 ідей миттєвих подарунків до 8 березня

8 березня - справжнє свято весни! Море квітів, привітань та подарунків у перші дні весни додають нам радісних миттєвостей і гарного настрою, якого ніколи не буває занадто багато. Отримувати подарунки шалено приємно. Але ще приємніше їх дарувати. Підібрати і придумати правильний подарунок своїм друзям і близьким - ціле мистецтво. Тому ми вирішили запропонувати тобі невелику шпаргалку. Можливо, наші ідеї допоможуть тобі підібрати маленькі, але творчі подарунки всім, кого ти любиш, а може навіть і наштовхнуть тебе на власні креативні ідеї, як порадувати себе і оточуючих. Отже, 8 творчих ідей для весняних подарунків.

Що приготувати на 8 березня: 10 кулінарних порад для чоловіків

Попереду нас чекає ще дуже багато свят, але найперше свято весни, 8 березня, ми традиційно присвячуємо нашим улюбленим жінкам. У цей яскравий святковий день ми стаємо особливо ніжними, уважними і турботливими. Для своїх милих жінок ми старанно вибираємо подарунки і квіти, сотні разів перепитуючи себе і хвилюючись - вгадав чи. І саме 8 березня багато чоловіків з деяким побоюванням і сумнівами перевтілюються в кулінарів, намагаючись не просто позбавити своїх коханих від рутинних кухонних турбот, але і подарувати їм по-справжньому святковий настрій за дбайливо приготованим столом.

Як вибрати букет на 8 березня

Морозна і сніжна зима підходить до кінця. І всі ми з нетерпінням чекаємо перших теплих днів. Повільно, знехотя, але все ж замети поступаються місцем першим, боязким паросткам зелені. На прилавках квіткових магазинів з´являються величезні гори найрізноманітніших букетів, що складаються з різноманітних, часом небачених квітів. Від вибору, буквально рябить в очах. Але чи вміємо ми робити правильний вибір?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас