Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Чарівне намисто

В одному незвичайному місті жила дівчина Аннет. Колись в дитинстві бабуся подарувала Аннет намисто та сказала:

- Це не звичайне намисто, а чарівне. Воно складається з намистинок, які будуть оберігати тебе від хвороб та негараздів, а у разі чого - допоможуть подолати неприємності. Носи його, онучко, весь час.

Користь, яку несе ранній розвиток дитини

У приватному або державному садку, або взагалі вдома, ранній розвиток несе величезну користь кожному малюку.

Безпечне і позитивне освітнє середовище дуже важливе для загального розвитку дитини. Дітки «поглинають» так багато інформації в ранньому віці, що цей час просто не можна упускати. Відвідуючи розвиваючі заняття для дітей, ваш малюк буде вчитися нормам поведінки, вмінню вирішувати проблеми, працювати в команді, вивчати мови і отримає багато інших необхідних соціальних та когнітивних навичок. У майбутньому все це зіграє важливу роль в школі, відносинах з людьми і в роботі, взагалі, вплине на всі сфери життя дитини.

Дитяча казка: Країна Ледачія

Хлопчик Іванко завжди був ледачим. Коли батьки просили його прочитати книжку, прибрати в своїй кімнаті або допомогти їм, він завжди відповідав: «Потім». Але і потім він майже нічого не робив, тому що йому було лінь. Не лінувався Іванко тільки спати, їсти і розважатися.

Дитяча казка: Музична суперечка

На сцені йшов музичний концерт, який дуже подобався глядачам. Вони раз за разом аплодували та вигукували «Браво».

Дитяча казка: Сонячний настрій

Якось Сонечко прокинулося в поганому настрої.

- Не піду сьогодні на вулицю, - сказало воно, ховаючись за великою Хмарою. – Буду цілий день сумувати і нічого не робити.

Дитяча казка: Хороший дощик

Після сніданку ведмедик Боба з мамою збиралися йти до парку, кататися на гойдалках та каруселях. Раптом почався сильний дощ.

Дитяча казка: Мавпячі мрії

У мавпи Лорі не було друзів, і вона заздрила звірям, яких любили та поважали інші.

«От би мені таку зачіску, як у лева!», - мріяла Лорі. – «Тоді б я виглядала поважно, і мене також почали б поважати, стали б дослухатися до мене».

Як навчити дитину вчитися

Як же часто можна почути від батьків, що в школі дітям задають дуже великі і складні завдання, з якими доводиться справлятися всією сім'єю. Але зачекайте, домашні завдання даються дитині, виходячи з пройденого матеріалу на уроці, з розрахунком на те, що дитина сама зможе впоратися з ним, якщо докладе певних зусиль. Так як же бути – допомагати дитині чи ні, і як взагалі навчити власне чадо робити уроки самостійно?

Дитяча казка: Загадкова хвороба Сергійка та Кузі

Хлопчик Сергійко дуже погано їв. Коли інші діти давно поснідали та гралися на вулиці, Сергійко ще сидів над тарілкою з кашею. Бігати з друзями, він, здебільшого, відмовлявся. Адже через те, що хлопчик мало їв, у нього не було сил на рухливі ігри, він швидко втомлювався.

ТОП-5 порад, як підготувати дитину до школи

Тема зовсім непроста і, часом, дуже болюча для малюків. Адже з приходом 1 вересня їх життя кардинально змінюється. І спочатку, сам процес перебудови ох і не просто проходить.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас