Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Поради по догляду та чищенню килимів: виводимо плями

Є одне єдине головне правило, що стосується виведення плям на килимах: такі забруднення потрібно прибирати негайно. Якщо ви помітите пляму, коли вона ще свіжа і не встигла висохнути, у вас будуть великі шанси вивести її, не залишивши сліду. Крім того, намагайтеся дотримуватися ще й порад, які ми запропонуємо нижче.

10 цілющих напоїв від застуди

1. Теплий чай з медом і лимоном. Якщо ви застудилися, першим ділом приготуйте неміцний чорний або зелений чай, в який додайте 1 ч.л. меду і пару часточок лимона. Дуже важливо не додавати мед і лимон в окріп, щоб зберегти їхні корисні властивості.

Чому ми кричимо на своїх дітей?

Ми всі цілком адекватні люди і люблячі батьки. Але, на жаль, бувають такі моменти, коли ми кричимо на своє чадо. І не просто кричимо, а репетуємо, що, в принципі, нам не властиво. Ви можете просто, не стримуючи себе накричати і вилаяти свого малюка, а потім шкодувати про скоєне. Однак, крик - це не найкраща альтернатива у вихованні, до того ж дитина може звикнути до вашого крику і взагалі на вас ніяк не реагувати.

Одруження в 2013 році

Весілля - це дуже важлива і відповідальна подія в житті абсолютно кожної людини. І тому молоді пари до питання одруження підходять дуже серйозно. Також дівчата і хлопці стають дуже забобонними і вірять у все, що їм говоритимуть. Але досить усього лише слухати свій розум і голос свого серця. Саме ваша інтуїція і підкаже, як усе слід робити.

Красивые стихи для мам: про сыночка и доченьку

Моя малышка

У моей малышки голубые глазки,
Она слушает меня и читает сказки.
У моей малышки сладенькие щечки,
Пухленькие ручки и маленькие ножки.

Тетянин день в Україні

День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих дат.

Що буде в моді навесні 2013

Багато жінок вже зараз задаються питанням, що ж буде модно носити в цьому році. Незважаючи на те, що рік тільки почався, модниць вже хвилює тема, що краще одягати в цьому сезоні. Зараз актуальне питання про верхній одяг. Якщо ви - прихильниця спортивного стилю, любите комфортний і легкий одяг, який не стискує рухів, то для вас є хороші новини, оскільки кутюр'є в цьому сезоні віддають перевагу спортивному стилю.

Іграшка в житті дитини

Іграшки - це невід'ємна частина життя кожної дитини. Ось згадайте себе... Напевно, у вас була улюблена іграшка - лялька Барбі або улюблений пошарпаний зайчик, а може й ведмедик. Ми могли читати йому казки, розповідати про свої таємниці та мрії.

Як привчити дитину їсти овочі та фрукти

Дитина повинна харчуватися повноцінно. У її раціоні мають бути кисломолочні продукти, м'ясо і риба. Важливо, щоб малюк вживав овочі та фрукти - це джерела вітамінів, мікроелементів і корисних речовин. Кожен продукт корисний по-своєму, його можна по-різному приготувати і подати на стіл. І дуже важливо, щоб у раціоні дитини були присутні фрукти і овочі, приготовані в різному вигляді.

Грудне вигодовування після року

Сучасна молода мама стикається з великою кількістю інформації, яка може і допомогти, і зашкодити. Що стосується питань виховання та догляду за новонародженими, то тут всі - великі гуру, починаючи від батьків і лікарів, і закінчуючи часом навіть сторонніми людьми. Так, під соціальним тиском, недосвідчена мама починає замислюватися: а чи правильно вона все робить?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас