Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Великодня забава для дітей: фарбуємо яйця... збитими вершками!

Ви могли бачити в мережі досить неординарний спосіб фарбування яєць – за допомогою пінки для гоління. Це цікаво і весело, але так як шкаралупа дуже пориста, яйця після такого декору їсти, звичайно ж, не можна. Ми пропонуємо вам і вашим діткам повеселитися, декоруючи яйця на Великдень тим самим способом, але за допомогою збитих вершків – безпечних і смачних. Впевнені, малечі сподобається така цікава і, головне, смачненька великодня творчість.

Великодня творчість для дітей: вулканічні яйця

Багатьом дітям шкільного віку неймовірно подобаються вулкани, а навіть якщо ваша дітвора до них байдужа, їй вже точно сподобається така пасхальна творчість. Фарбування яєць на Великдень – це завжди весело, але цей спосіб (вулканічні яйця) не залишить байдужими малюків – він простий і веселий, а крашанки виходять неймовірно красивими!

Позолочені великодні яйця

Якщо в цьому році на Великдень ви хочете не просто пофарбувати яйця в різні кольори, а шукаєте ідею особливого великоднього декору, у нас є, що вам запропонувати. Прекрасно на святковому столі виглядатимуть крашанки з позолотою – вони стануть справжньою окрасою вашого свята.

Ігри на Великдень для дітей

Як завжди в наших сім'ях святкують Великдень? Правильно, по-сімейному – вся велика родина збирається разом з батьками, тітками, дядьками, накривається стіл і починають розговлятися. І це здорово, адже в суєті щоденних турбот так часто не вистачає часу на близьких і рідних. Правда, найменшим членам родини таке проведення часу швидко набридає. Ось для того, щоб малюки не занудьгували, поки дорослі будуть обговорювати свої справи, пропонуємо кілька варіантів простих і забавних ігор, які неодмінно скрасять і для них цей день.

Красиві поробки на Великдень разом з дітьми

Великдень – одне з найсвітліших свят, на яке і дорослі, і діти завжди чекають з нетерпінням. Це час не лише духовного очищення, а й оновлення природи. До цього свята кожна господиня намагається привести будинок в порядок і, звичайно ж, хочеться чогось нового і свіжого привнести і свій домашній інтер'єр.

Ідеальне дитяче свято – все в ваших силах! (Частина 1)

Сама ідея організації свята для дитини вводить вас в стан розгубленості? Щоб влаштувати чаду чарівний день народження, зовсім не обов'язково витрачатися на дорогі кафе або професійних аніматорів. Все в ваших силах! Наші поради допоможуть вам спланувати найкращу дитячу вечірку, яка неодмінно сподобається і винуватцю торжества і його маленьким гостям.

Торт з підгузників своїми руками

Торт з підгузників – один з найбільш трендових і популярних подарунків на народження дитини і оглядини. Це красивий і практичний подарунок, адже молодим батькам підгузників багато не буває! Сьогодні купити торт з підгузників – не проблема, в сучасних інтернет-магазинах вибрати можна будь-який за розміром, дизайном і вартістю. Але якщо ви хочете зробити такий подарунок своїми руками, ми розповімо вам, як. Це зовсім не складно!

Легенда про те, звідки взялися крашанки

Того дня, коли збулися слова Ісуса та пророків, і на третій день після своєї смерті він воскрес, - від Христового гробу відвалився важкий камінь і звідти вдарив променистий блиск. Перелякані воїни, що стерегли за наказом гріб, побігли в місто оповідати своєму сотнику про те, що сталося. Вони були вельми налякані тим, що побачили, та ще більше їх бентежило, що ж скаже їхній командир, адже наказував воїнам охороняти з усією пильністю.

Обираємо букет до 8 березня: коханій, мамі, колезі…

8 березня – свято весни і краси, цього дня кожна жінка мріє отримати якийсь подарунок, комплімент, додаткові знаки уваги від сильної половини людства. Найбільш жаданим презентом є, звісно, букет квітів, це вже своєрідний атрибут свята, без якого важко собі уявити цей весняний день. І справді, який би дорогий та цінний презент ви не приготували особливій для вас жінці, в День 8 березня вона чекатиме від вас також квітів.

Як відсвяткувати 8 березня з користю для душі і тіла?

Вже так склалося, що 8 березня став днем, коли чоловіки з усіх сил намагаються догодити жінкам. Вони не лише балують нас приємними подаруночками, а й хочуть максимально облегшити побут жінки: полишивши принципи, стають за плиту, беруть в руки пилосос і міксер, відчайдушно намагаючись догодити прекрасній половині в Міжнародний жіночий день. Нам, жінкам, звісно хотілося б, щоби не лише 8 березня в чоловіків виникали такі благородні наміри, але радіємо і цьому. Тож чому б не скористатися такою нагодою і не взяти максимум від дня, коли мужчини погоджуються взяти на себе весь тягар жіночих побутових справ?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас