Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Дитяче харчування: виховуємо смаки змалечку

Закономірність: діти їдять те, що їдять їх батьки. І це настільки природно, адже традиції харчування закладаються десь дуже глибоко в нас самих. І де б ми не опинилися, якої б вишуканої кухні не пробували, а завжди хотітиметься скуштувати маминої страви, яку годі перевершити. Хтось скаже: «смак дитинства», справді, нам смакує, бо та страва, її аромат, вигляд викликає купу теплих асоціацій та спогадів.

Хелловінські пригощання: гарбузові рецепти

Не за горами Хелловін – дещо містичне свято, яке манить нас своєю химерністю і загадковістю, тож переймаємо традиції американців і європейців, у яких це свято вже давно вкоренилося. В даній статті ми не будемо згадувати історію Хелловіну, досліджувати його корені, натомість, хочемо вам дати кілька більш практичних порад. Стосуватимуться вони святкового столу. А куди ж без нього? Влаштовуєте Хелловін-вечірку? – Значить і вгощати гостей доведеться. Що б такого приготувати?..

Як зберегти вітаміни у фруктах та овочах на всю зиму? (частина 2)

Отже, ви вже знаєте секрети правильної консервації та заморожування фруктів і овочів, що допоможуть якнайдовше зберегти користь плодів. Але розморожувати їх теж потрібно вміти, адже і на цьому етапі ваші продукти можуть втратити свої корисні елементи.

Баклажанові шедеври на вашому столі: осінні кулінарні ідеї

Сезон баклажанів радує нас, адже з’являється безліч нових кулінарних ідей! А чи знаєте ви про користь баклажану? Завдяки високому вмісту вітамінів, баклажани здатні покращити роботу серця, зміцнити судини, виводять «поганий» холестерин і зайву рідину, підвищують рівень гемоглобіну. Нехай баклажани будуть на вашому столі – це смачно та корисно!

Осінні шедеври: рецепти страв із груші

Осінь прийшла непомітно і вже радує нас своїми щедрими дарунками. Що б такого приготувати із сезонних продуктів, чим порадувати близьких? Пропонуємо кілька рецептів смачних страв із груші.

Як зберегти вітаміни у фруктах та овочах на всю зиму? (частина 1)

Закінчилось спекотне літо і ми насолоджуємось яскравою осінню, яка радує нас щедрими дарунками. Традиційно восени ми смакуємо останнім врожаєм фруктів та овочів, а так хочеться зберегти їх довше, аби цілу зиму мати змогу насолоджуватись смаком та користю. Як це зробити?..

Збираємо ланч-бокс для школяра: основні правила

Кожна мама піклується, аби її дитина в школі могла перекусити та відновити свої сили. Але, нажаль, часто діти не хочуть брати ланч-бокс, приготований мамою, вони воліють їсти на перервах чіпси, гамбургери із фаст-фуду і солодкі батончики (та запивати все газованою водою). Що поробиш… Але ви можете приготувати для дитини такий ланч-бокс, який вона захоче взяти з собою та з задоволенням з’їсть усе приготоване. Які нюанси треба врахувати, якщо ви хочете бути впевнені в тому, що ваша дитина перекусить корисною їжею? Що класти у ланч-бокс школяра? Про все це у нашій статті.

Страви з курки – смачні ідеї до вашого столу

Курятина – дуже популярне м'ясо, ми любимо його ніжний смак, поживність, низькокалорійність і легкість. Куряче м'ясо – джерело легкозасвоюваного білка, вітамінів, амінокислот. Курятину ми використовуємо як для приготування вишуканих святкових, так і простих повсякденних страв. Готувати курку легко, адже куряче м'ясо не вимагає довгої термічної обробки та особливих кулінарних умінь.

Не викидайте кірки кавуна – приготуйте з них…варення!

Сезон кавунів радує нас соковитими ласощами. Кавун чудово освіжає в спеку, а ще – є дуже корисним. Проте, виявляється, корисною є не лише солодка м’якоть, але й кірки кавуна! Ви здивовані?

Обираємо якісне дитяче харчування

Усі батьки хочуть, аби їхні діти отримували лише найкраще, а тема харчування у цьому питанні має неабиякий пріоритет. Ми розуміємо, що маленький організм розвивається, росте, тому потребує повноцінного, різноманітного, якісного харчування.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас