Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як захистити здоров´я взимку і бути красивою

Здоров\'я і краса взимку

Холод, що пронизує тіло і душу, вітер, мороз, холодні дощі і сніг - пізня осінь, зима і рання весна рідко радують людей гарною погодою. У холодні місяці дуже важливо максимально захистити своє тіло - в цей час турбота про своє здоров´я особливо актуальна.

Любить жінка носити гарний одяг - саме тому вона і жінка! Але саме восени, взимку і навесні до одягу крім естетичного вигляду висуваються додаткові вимоги.

Термобілизна як ідеальний одяг у холодні місяці

Активні жінки, які завжди йдуть в ногу з часом, модою і стилем, давно мають термобілизну в своєму гардеробі. Цей одяг відрізняється багатофункціональністю: вона комфортна, максимально зберігає тепло тіла і дуже практична. Термобілизна відмінно носиться, не розтягується, легко піддається пранню і безвідмовно служить довгі роки. Головна особливість полягає в тому, що при активному способі життя вона позбавляє тіло від вологи і зберігається сухою - з цієї причини носіння термобілизни мінімізує можливість появи простудних захворювань.

Крім практичної користі для організму, жіноча термобілизна відрізняється ще й естетичністю! Фахівці радять купувати обтягуючі тіло комплекти: таким чином волога практично не затримується на тілі, і тепло зберігається краще. Жінкам, які роблять ранкові пробіжки або періодично відвідують тренажерний зал, термобілизна дозволить виглядати завжди приголомшливо. Мабуть, ніколи ще взимку не можна було настільки комфортно і витончено стежити за своєю фігурою.

Сучасний асортимент магазинів дозволяє вибрати універсальний одяг: для занять спортом і для повсякденного носіння. Якщо жінка вирішила купити дитячу термобілизну, то вона може бути впевнена у захисті здоров´я своїх дітей. Вони можуть надягати комплекти термобілизни для відвідування спортивних секцій, на прогулянки, під час яких вони і на санках катаються, і просто грають у рухливі ігри. Діти можуть носити термобілизну і в домашніх умовах, особливо коли на вулиці холодно, а опалювальний сезон ще не почався. Досить придбати один комплект подібної білизни – вона чудово носиться і не втрачає своєї форми.

Чому важливо для жінки носити головні убори взимку?

Волосся жінки - її гордість, і багато модниць переконані, що ніякі морози не змусять їх надіти шапку. На початку зазначимо, що якщо вони говорять «надіти шапку» - це означає, що в них говорить дитинство. Для молодих і зрілих жінок в магазинах є шикарний вибір головних уборів. Шикарні капелюхи, кокетливі берети, модні шарфи та багато іншого - під будь-який верхній одяг можна підібрати відповідний головний убір. Мода взимку ні в якому разі не повинна негативно позначатися на здоров´ї або красі жінки.

Чому важливо носити головні убори взимку?

По-перше, щоб відчувати комфорт і тепло. Якщо тіло закутане в декілька шарів, а голова відкрита морозу, то тепло відчуватися не буде.

По-друге, ваша гордість - волосся - на морозі швидко втратить всю красу. Волосяні цибулини дуже чутливі, і мороз для них - дуже сильний агресор. У крайньому випадку можна залишити на нетривалий час відкритими кінчики волосся, наприклад, коли на розпущенне волосся ефектно зав´язується шарф.

Якщо волосся втратило блиск і стало швидше випадати, то це не результат браку вітамінів - це наслідки його перебування на холоді.

Мороз, тонкі колготки і короткі спідниці

У вас чудові ніжки? Чудово! Не варто їх ховати і взимку.

Відразу ж попередимо вас, що тонкі або недостатньо теплі колготки, короткі спідниці в люті морози можуть стати причинами виникнення жіночих захворювань. Любі дівчата, запам´ятаєте раз і назавжди: ваші ноги взимку обов´язково повинні бути в теплі!

Якщо ви хочете демонструвати довгі і красиві ноги чоловічому погляду навіть взимку, то прислухайтеся до наступних рекомендацій:

-носіть теплі колготки, бажано з вовняною ниткою;

-темний колір колготок зорово стоншує ноги;

-вибирайте горизонтальні малюнки ззаду на колготках або взагалі без них;

-віддайте перевагу довгим і обтягуючим чобіткам зі шкіри з натуральним хутром;

- високий і стійкий каблук ідеальний для красивої ходи, а також візуально подовжує ноги;

-якщо коротка спідниця для одиничного виходу взимку обов´язкова, то взуйте високі теплі чоботи на підборах і виберіть подовжений верхній одяг.

Як захистити красу й здоров´я взимку, корисні поради

• обов´язково наносіть захисний крем на шкіру, його можна накладати до нанесення тонального крему;

• використовуйте жирну гігієнічну помаду для губ

• завжди закривайте корені волосся взимку, наносьте зволожуючі і живильні маски;

• обов´язково зберігайте в теплі голову, шию і ноги в морозну погоду, придбайте термобілизну для занять спортом;

• у вас має бути кілька пар взуття для зими, на випадок якщо одна з них буде вологою, а вам буде потрібно знову вийти на вулицю;

• краса красою, а синтетичну нижню білизну і дуже відкриту (наприклад, стрінги) краще відкласти до теплих місяців;

• щоб загартувати свій організм і оздоровити шкіру, часто приймайте контрастний душ.

Будьте здорові цілий рік!

За матеріалами lf.dp.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас