Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Корисне і цікаве відео


В цьому розділі ви знайдете найпопулярніші вітчизняні мультфільми і зможете переглянути їх онлайн, а також зможете прослухати найкращі українські колискові пісні і включити їх для своєї дитини.

Підрозділи:

«А що як?» - новий україномовний мультфільм!

«А що як?» - новий україномовний мультфільм, який несе у собі не лише розважальну функцію, а і просвітницьку. Діти, які дивляться цей український контент, дізнаються багато нового та запам’ятовують нову, корисну для них інформацію.

Літо почнеться з пригод. 5 дитячих фільмів на UA: КУЛЬТУРА

У перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей. З такої нагоди суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА впродовж першого тижня літа пропонує добірку дитячих фільмів і мультфільмів для сімейного перегляду. З 1 по 5 червня о 12:35 до уваги юних глядачів пізнавальні, пригодницькі й чарівні історії.

10 найстаріших дерев в Україні

Ці дерева старі, як світ. Деякі з них пам’ятають навіть часи Київської Русі й козаччини. Знайомтеся, це десять відомих старезних дерев України.

Веселий дитячий мультиплікаційний серіал

Перший тривимірний анімаційний фільм «Історія іграшок» вийшов 15 років тому. За цей період практично вся світова анімація перейшла з плоского антуражу і двомірних персонажів на об'ємне оточення і 3D героїв. Російські мультиплікатори не залишилися осторонь. Крім повнометражних проектів «Зоряні собаки: Білка і Стрілка», «Пригоди Оленки та Яреми» і «Наша Маша і Чарівний горіх» (всі 2009 року випуску), російський канал розпочав показ анімаційного серіалу для найменших глядачів - «Маша і Ведмідь».

Мультфільми на літеру «Б» (частина 2)

В цій підбірці ви знайдете старі мульфільми, назва яких починається на літеру «Б» (частина 2)

Мультфільми на літеру «Б» (частина 1)

В цій підбірці ви знайдете старі мульфільми, назва яких починається на літеру «Б» (частина 1)

Мультфільми на літеру «А»

В цій підбірці ви знайдете старі мульфільми, назва яких починається на літеру «А»

Дед Мороз и серый волк

Дед Мороз и серый волк (1978). Мультфільм розбито на дві частини

Снегурка

Мультфільм за мотивами старої сказки. Проходить день за днем, а Дід із Бабою так само живуть на самоті, тому що немає в них діточок. Одного зимнього вечьора, коли всі діти з двору розійшлися по домівках, Дід із Бабою зліпили сніговика. Та раптом сталося диво: замість сніговика перед ними з´явилася дівчинка! Дівчинку ту вони назвали Снігуркою, и стала вона їм онучкою...

Снеговик - Почтовик (Новогодняя сказка)

мультфільм розбито на дві частини

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас