Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

7 порад для красивих фото з животиком

Вагітність – прекрасна пора, яку неодмінно потрібно залишити на згадку на все життя! Крім того, всі ми знаємо, якими красивими можуть бути фото майбутніх матусь. Однак коли доходить до справи, далеко не у всіх знімки виходять такими милими і повними чарівництва. Як же красиво фотографуватися з животиком? – Тут вам допоможуть наші прості поради.

Екстракорпоральне запліднення: надія для пар, які прагнуть стати батьками

Екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) – це сучасний метод лікування безпліддя, який включає запліднення яйцеклітини сперматозоїдом поза тілом жінки. Цей процес став революційним проривом у репродуктивній медицині, відкриваючи двері до батьківства для багатьох пар, які зіткнулися з проблемами здоров'я або іншими труднощами на шляху до створення сім'ї.

Кроки підготування до важливого етапу – вагітності

Вирішити народити дитину – це радісний крок, до якого можна підійти обізнано та відповідально. Тоді ви зможете подарувати дитині всі необхідні вади характеру, люблячу енергію та проявити саме ту турботу, про яку вона так мріє. Клініка art-ivf.com вже багато років допомагає сімейним парам у плануванні вагітності та подальшому розвитку дитини.

Подушки для вагітних: як вибрати?

Очікування дитини – це чарівний час, сповнений радості та передчуття. Однак що більшим стає малюк всередині животика, то складніше знайти зручне положення для сну. Але існує ідеальне рішення – подушка для вагітних. Вона стане справжнім рятівником для мам і подарує їм спокійний і комфортний сон. Пропонуємо сьогодні дізнатися більше про подушки.

5 дивовижних фактів про двійнят та близнюків

З того моменту, як ви побачите, як б'ються ці два маленьких сердечка на УЗД, до того, як почуєте, як вони говорять один з одним своєю мовою, ваші близнючки або двійнята ніколи не перестануть вас дивувати!

Навіщо потрібна подушка для вагітних?

Під час очікування малюка у житті майбутньої матусі відбувається багато змін. Особливо на останніх місяцях, коли животик помітно збільшується та жінка відчуває велике навантаження на хребет. Тому у цей період не буде зайвим купити подушку для вагітних, яка доведе свою незамінність вже після першого використання.

Як підтягнути шкіру живота після вагітності?

Перше, на що багато молодих мам звертають увагу після пологів – це животик. Навіть після народження малюка він залишається опуклим, а шкіра на ньому стає дуже в'ялою. Тому абсолютно не дивно, що практично кожна новоспечена матуся починає замислюватися про те, як привести свій животик в порядок, і зробити це якнайшвидше.

Як підготувати малюка до появи другої дитини

Поповнення у сім'ї – це завжди радість. Хіба що, окрім тих моментів, коли старші братики та сестри починають ревнувати маму до малюка. В останні роки ваша дитина була центром вашого світу, а тепер всю цю увагу і все це кохання їй доведеться ділити з малюком. Так, вам доведеться почати приділяти старшій дитині менше часу та уваги, але не варто через це панікувати.

Готуємося до батьківства: 16 порад майбутньому татові

Чи намагаєтеся ви до сих пір впоратися з шоком, чи чекали цього моменту вже кілька років, новина про те, що ви станете татом – це переломний момент в житті. Це нормально, якщо у вас змішані почуття, а вірніше – цілий вінегрет емоцій (від чистої радості до відвертого жаху), навіть якщо ви завжди хотіли дитину.

6 причин полюбити свою літню вагітність

Нестерпна спека, скажена пітливість і постійно набряклі щиколотки – мало хто здатний насолоджуватися своєю вагітністю влітку. Тим не менш, очікування малюка – це вже величезна радість, і якщо зосередитися на хорошому, можна помітити чимало переваг саме літньої вагітності. За що її любити? – Подумайте самі…

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас