Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Книги для читання

Тут ви знайдете анонси цікавих дитячих книжок різноманітних видавництв

«Хто зіпсував борщ?» — дитяча інтерактивна новинка від української письменниці у #книголав

Є в Україні страва, яку шанують всюди – це борщ, який займає важливе місце в культурному спадку країни. Існує безліч рецептів борщу, які різняться залежно від регіону та родинних традицій.

Добірка дитячих інтерактивних книжок від видавництва #книголав

Ця добірка від видавництва #книголав, створена спеціально для дітей, які цікавляться навколишнім світом і хочуть зрозуміти його ще краще.

Дитячі книги в магазині «Вude Тop»: Для розваг та розвитку малюків

У світі, де технології швидко розвиваються, дитячі книги залишаються важливим елементом для розвитку та виховання маленьких особистостей. Магазин «Вude Тop» пропонує великий вибір дитячих книг в Україні, де батьки можуть знайти якісні та цікаві видання для своїх діток.

5 простих порад, які допоможуть дитині полюбити читання

Відеоігри, гіроборди, телефони і соцмережі – це те, чим цікавиться сучасна дітвора. А читання книг йде кудись далеко в кінець списку і стоїть поряд з домашкою і допомогою мамі по дому. Але ви, як батьки, не повинні залишати це, як є, адже ви можете на це вплинути.

3 найкращі книги про психологію стосунків у XXI столітті

Взаємини в сім’ї та суспільстві — одна з найскладніших тем в психології. Кожна людина індивідуальна, тому доволі важко знайти підхід та розуміння навіть до найближчих. Щоб краще розуміти себе та навколишніх, не обов’язково бути професіоналом, варто лише обрати правильні книги про психологію стосунків. У XXI столітті знайти відповідну літературу не важко, адже різні книгарні пропонують безліч видань. Які з них дійсно варті уваги — розповімо далі.

Дивовижні атласи для справжніх дослідників: від загублених королівств до казкових світів. 4 книги від видавництва #книголав

Читання — це важлива частина розвитку дитини. Воно допомагає їй розвивати свою уяву, творчі здібності, знання про світ та мовлення.

Книги-атласи з цієї добірки не лише допоможуть розвинути уяву, але й навчать сприймати світ через об'єктив літературних та культурних подорожей. Видання стануть чудовим подарунком для юних дослідників, які люблять подорожувати, дізнаватися нове та фантазувати.

Магія різдвяної ночі. Уривок із української казки для дітей «Украдений Місяць», #книголав

«Украдений Місяць» Ольги Захарової — книжка, створена за мотивами мультфільму «Украдений місяць. Кум» про українське Різдво.

Книжкові поради святому Миколаю

Робота у помічників Святого Миколая дуже непроста, тож видавництво Vivat вирішило їм допомогти і розповісти про новинки, які порадують маленьких читачів, додадуть святкового настрою і принесуть не одну годину захоплюючого читання.

Добірка дитячих та підліткових книжок від #книголав, які вчать турботі про себе

Війна — це надзвичайно складний час для дітей та підлітків, оскільки на них впливає стрес, тривога, страх та інші негативні емоції. У цей час особливо важливо піклуватися про їхнє ментальне та фізичне здоров’я.

Чому татусям варто частіше читати своїй малечі

Всі ми знаємо про користь читання для дітей. Але сучасні експерти все частіше говорять про те, що читати крихітці повинна не тільки мама – татам також варто частіше це робити.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас