Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весілля

Весілля - найважливіша подія в житті кожного з нас. Грамотно підійти до підготовки весілля та організувати свято, витративши мінімум зусиль, і отримати максимум задоволення від ціого дня вам допоможуть наші статті та поради.

Таємниці Вибору Весільної Сукні, Яка Відзначить Вашу Особливість

Весільний день – це особливий момент у житті кожної жінки, який вона прагне запам'ятати назавжди. Попри безліч завдань у підготовці до весілля, обрання весільної сукні стає невід'ємною та ключовою частиною цього захоплюючого процесу. Ця сукня – символ вибору, кохання та власної унікальності.

Чи варто очищувати м´які меблі самостійно?

Чисті меблі – не тільки охайний зовнішній вигляд, але і збереження інтер'єру в кімнаті, запорука здоров'я. М'які меблі, так само як матраци та подушки, здатні накопичувати продукти життєдіяльності людини. В даному випадку йдеться про піт, лусочки шкіри, жирові виділення. Саме вони часто накопичуються на поверхні м'яких меблів, забруднюючи її. Нерідко це призводить до появи алергенів, до яких чутливі маленькі діти.

Ідеї для пропозиції руки й серця на День Валентина

День Валентина – дуже романтичний привід зробити пропозицію руки і серця. Та також він залишається і найпопулярнішим днем для пропозицій, тому вам доведеться підключити фантазію, щоб вона запам'ятала цей момент на все життя. Ми пропонуємо вам декілька цікавих ідей для натхнення, від яких ви зможете відштовхуватися.

Найкращі весільні тренди: вибираємо сукню на весілля 2022 року

Наступаючий 2022 рік вже зовсім близько, а з ним і оптимістичне і хвилююче почуття скорого повернення до нормального життя. Це стосується і планування весіль 2022, і моди на сукні наречених – у весільних трендах наступного року, як ніколи, проявляється свобода і прагнення до чогось особливого.

Тренди весільних суконь 2021

Біла сукня – перший образ, який спадає на думку при згадках про весілля. З минулого року традиція шлюбних церемоній зазнала багатьох викликів. Багато хто відклав намічену дату, хтось організував невеличке свято у колі найближчих, але незмінним бажанням усіх красунь продовжує залишатись та сама ідеальна сукня для такого важливо дня. Тож, якщо ви плануєте узяти шлюб цього року та у процесі вибору сукні – до вашої уваги тренди 2021 року від стилістів маркет-моллу Даринок.

Чому пари вибирають саме золоті обручки

Золоті обручки — ювелірні прикраси, які зайняли головну позицію в житті кожної людини після заміжжя. Головним металом для обручок здавна заведено вважати золото. Це хороший зносостійкий матеріал, який виглядає красиво та володіє особливим блиском. Для виготовлення золотих обручок використовується 585 проба. Це означає, що в сплаві міститься 58,5% чистого золота. Решту становить лігатура, внаслідок якої виріб набуває хороших експлуатаційних властивостей та служить тривалий період експлуатації. Золото — безумовний лідер дорогоцінних металів для обручок.

Як правильно вибрати хороший матрац

Хороший матрац коштуватиме недешево, адже від його якості залежатиме комфортний сон і ваше здоров'я. Правильно підібраний аксесуар допоможе позбавитися багатьох хвороб, таких як безсоння, проблеми з хребтом, глибока втома й інше.

Як вибрати свій весільний тортик?

У наш час весільні торти стали одним з центральних елементів урочистості. І нині у нас є безліч можливостей для втілення своїх ідей. Але чим більший вибір, тим складніше його зробити...

Як вибрати манікюр для весілля?

Весільна сукня? Є! Гарна зачіска і макіяж? Випробувані і узгоджені. А як на рахунок манікюру? Так, це не найпомітніша деталь образу нареченої, та все ж невід'ємна його частина, якою не можна нехтувати. Тільки подумайте про все, що ви будете робити руками в цей день – кидати букет, тримати нареченого за руку, фотографуватися з обручками... Тепер розумієте? – Ваш манікюр повинен бути ідеальним!

Як зробити так, щоб і дітлахам було цікаво на вашому весіллі?

Для дітей весілля може бути цікавим торжеством, але довгим і виснажуючим. А на деяких весіллях дітлахам настільки нудно, що вони починають нервувати і не дають батькам відсвяткувати важливу подію своїх родичів або друзів. Щоб на вашому весіллі дорослі могли розслабитися, а діти були захоплені святом, скористайтеся нашими порадами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас