Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Покращення вашого здоров’я через вживання корисних круп: загальний огляд

Сучасний ритм життя змушує багатьох людей шукати способи підтримки здорового способу життя через правильне харчування. Один із ключових елементів здорового харчування — це раціон, багатий на корисні крупи. Крупи є важливим джерелом багатьох корисних речовин, які необхідні для належного функціонування організму. Розгляньмо найкорисніші крупи і їхні переваги для здоров'я.

Європейські делікатеси прямо до вашого столу: що варто спробувати із-за кордону?

В умовах сучасного світу, коли кордони між культурами стають все більш прозорими, любителі кулінарії мають унікальну можливість досліджувати різноманітні смаки та аромати з усіх куточків світу, не виходячи з дому. Зокрема, мережа гастромаркетів Грильяж відкриває перед вами ворота у світ імпортованих продуктів з Європи та інших країн, пропонуючи широкий асортимент делікатесів для справжніх цінителів. Від екзотичних напоїв до унікальних хлібобулочних виробів – все це доступно для замовлення онлайн з доставкою по Україні. Для детальнішого ознайомлення з асортиментом, відвідайте офіційний сайт https://grilyaj.com.ua/. Отже, дозвольте представити вам топ продуктів, які обов'язково варто спробувати.

Як змусити малюка полюбити «дорослу» їжу

Введення прикорму не завжди зустрічається немовлятами з захопленням. Якщо і ваш малюк відмовляється пробувати і їсти нові продукти, скористайтеся нашими порадами, які допоможуть йому полюбити «дорослу» їжу швидше.

Коли і як пропонувати малюку молюсків?

Молюски, як лобстер, краб або креветка, можна пропонувати малюкові раніше, ніж ви можете подумати. Тому сьогодні ми поговоримо про те, коли можна вводити в раціон крихітки ці морепродукти, і як зробити це безпечно.

Ланчбокс школяра: готуємо смачні і корисні перекуси

Збирати дитині з собою перекуси до школи вже не так популярно, проте, це дуже важливо, особливо для учнів молодших класів. І якщо ви навчитеся грамотно збирати ланчбокс малюка, це гарантує вам, що все буде з'їдено, а чадо отримає лише користь від перекусу в школі (на відміну від чіпсів, вафель та інших швидких перекусів з магазину).

7 порад, як зберегти фігуру під час новорічних свят

Скоро Новий рік, а це означає, що разом з ялинкою, гірляндами та застіллями до нас постукають і зайві кілограми. Тому, щоб після різдвяних канікул влізти в улюблену сукню і не займатися лікуванням шлунку, дотримуйтеся правильного харчування. Не бійтеся - на дієту в новорічну ніч вас ніхто не посадить!

Свято наближається: 5 оригінальних рецептів різдвяної куті

Кутя – традиційна різдвяна страва українців. Історія її виникнення сягає сивої давнини. Наші прабабусі готували кутю тричі: на Святий вечір перед Різдвом, перед Новим роком (14 січня) та перед Водохрещам. А рецептів куті існує безліч, адже в кожному регіоні, та що там регіоні, - в кожному українському селі і місті були свої особливості її приготування, свої кулінарні уподобання і традиції.

Baby-Led Weaning: найкращі продукти для самоприкорму

У меню прикорму за принципом BLW можна включити будь-які продукти, нарізані на зручні шматочки (для початку – за розміром кулачка дитини), м'які і такі що не становлять ризику задушення для малюка.

BLW-прикорм: коли і як починати

Baby-led weaning: в якому віці починати самоприкорм

Експерти, включаючи Американську Академію Педіатрії (ААП), рекомендують починати прикорм у віці 6 місяців. У цьому віці більшість малюків вже вміють сидіти та хапати/тримати предмети. Також до цього часу у дітей проходить рефлекс виштовхування язика (який змушує їх виштовхувати сторонні речовини з рота), а в їхньому кишечнику вже виробляються необхідні травні ферменти для засвоєння твердої їжі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас