Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати весільний лімузин

Як вибрати весільний лімузин

Минув той час, коли лімузин можна було побачити в місті не частіше, ніж літаючу тарілку в небі. Вони міцно в'їхали в наше метушливе міське життя і викликають радість і інтерес у перехожих, будучи еталоном шику серед автомобілів. В такий день, як весілля, звісно хочеться "шикувати", і весільний лімузин може бути приємним доповненням до загальної картини вашого весілля.



Перш ніж почати вибирати ваш весільний лімузин, визначте, чи хочете ви тихо і романтично проїхати на дорогому авто з келихом шампанського удвох або ж є бажання проїхати з веселою кампанією ваших друзів і родичів. Від відповіді на це питання залежить те, який лімузин вам підійде, тому що вони в першу чергу відрізняються місткістю.

Якщо ви вирішили усамітнитися або взяти з собою у весільний автомобіль лише батьків або свідків, вам підійде 5-7 місцевий лімузин. Зовні, він не виглядає так солідно, як його старші брати з більшою місткістю, але внутрішні оздоблення і зручність нічим не поступаються. Тут, як правило, для вас є міні-бар, телевізор, окрема аудіо система і зручні сидіння. Таких у місті, нажаль, небагато.

Найуніверсальнішим і останнім часом найпопулярнішим варіантом замовлення лімузина на весілля сьогодні стає 9-11 або 11-14 місцевий красень під ім'ям Lincoln TownCar. Тут є де розбігтися і посадити улюблених гостей. У таких "лайнерах" завжди присутній міні-бар, DVD, неонова підсвітка, світломузика, а іноді і караоке. Зручний кутовий диван, часто виконаний зі шкіри, товсті склопакети, що поглинають шум, суєту і гамір навколишнього світу, система кондиціонування і обігріву, яскрава підсвітка і широкий салон створюють відчуття розкоші і свята. Ваш весільний лімузин запам'ятається вам надовго.



І, звісно, не можна обійти увагою 18-місцеві лімузини, які нещодавно з'явилися в агентствах, створені на базі і без того немаленького автомобіля Lincoln Navigator. У цій машині створені всі умови для комфортабельного переміщення великої кількості людей. Крім приголомшливого зовнішнього вигляду дана машина дійсно оснащена відповідно до всіх сучасних вимог, що пред'являються розпещеними клієнтами до автомобілів ультракласса.

У висновку слід зазначити, що вибирати лімузин для весілля варто у відповідності з вашим смаком і перевагами. Необхідно також пам'ятати ряд нюансів, коли маєте справу з лімузинами:

• Лімузини дуже неповороткий і, замовляючи лімузин до під'їзду, переконайтеся, що він зможе виїхати назад. Іноді краще пройти зайві 10 метрів, ніж чекати 20 хвилин, поки він розвернеться.

• Лімузини дуже неквапливі, тому плануючи маршрут вашої весільної прогулянки і весільного дня в цілому, закладайте додатковий час. Зазвичай максимальна швидкість лімузина 40-60 км / год.

• Лімузини бувають різних кольорів: білі, рожеві, чорні. Чорні вигідніше виглядають взимку на білому снігу, білий же колір невинності, нареченої і весілля. Білий лімузин прийнято вважати весільним. Існують комбіновані лімузини у яких шасі (рама) білі, а дах зроблений зі шкіри або непромокального матеріалу чорного кольору.

• Лімузин сам по собі досить розкішний автомобіль, тому не вимагає особливих прикрас.

Розкішної вам поїздки на вашому весільному лімузині!

За матеріалами svadbinsk.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас