Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Лікування волосся

Лікування волосся

Небагато людей готові змиритися з випаданням волосся, адже волосся є невід'ємною частиною образу і важливим компонентом гарної зовнішності. Заповітною мрією кожного є здорове і густе волосся. І при першій же ознаці випадіння волосся варто негайно звернутися до фахівця - трихолога. Адже тільки він максимально якісно і професійно підійде до лікування волосся і надання йому здорового вигляду.


Розроблено комплексну програму детальної діагностики, а потім і лікування волосся. Дана програма практикує індивідуальний підхід, і модифікується в кожному конкретному випадку. Спочатку йде постановка діагнозу і визначення причин. Це можуть бути і гормональні проблеми, і стрес, і неправильне харчування, і навіть зміна води. Наступним етапом є проведення самого курсу. Застосування сучасних методів лікування хвороб волосяного покриву голови веде до гарних результатів при облисінні, лупі та інших проблемах. Є безліч ефективних методик лікування подібних захворювань:

1. Загальне омолодження (біоревіталізація).
2. Спеціальна дієта і обгрунтована добірка харчування.
3. Фізіотерапевтичні процедури, такі як іонофорез, електростимуляція і мікроструми
. 4. Проведення профілактики організму і волосся.
5. Прийом відсутніх мікроелементів і вітамінів.
6. Різноманітні лікувальні маски, що сприяють поліпшенню живлення волосся.
7. Масаж.



У цій величезній кількості процедур можна виділити мезотерапію, як одну з основних і найбільш ефективних. На сьогоднішній день дана процедура є одним з найбільш прогресивних і ефективних методів впливу на волосяні фолікули. Процедура полягає в проведенні мікроін'єкцій, внаслідок чого відбувається насичення шкіри голови вітамінами і мікроелементами, поліпшення кровообігу, викликане природним масажем. Після проходження 10 процедур, які складають курс лікування, помітно скорочується випадіння, пропадає лупа, а саме волосся набуває здорового блиску. Пацієнту призначається прийом мікроелементів, і прописуються спеціальні професійні шампуні і засоби по догляду за волоссям, що сприяє поліпшенню результатів курсу.

Ще одним методом лікування є мікрострумова терапія. В даній процедурі використовується слабкий імпульсний струм, що сприяє зведенню до мінімуму неприємних відчуттів. Мікрострумова терапія сприяє збільшенню мікроциркуляції в волосяному фолікулі, а так само стимулювання процесів клітинного метаболізму і процесів ділення епітеліальних клітин у волосяній цибулині. Все це допомагає забезпечити здоровий ріст волосся. Вже після третьої-п'ятої процедури випадіння волосся значно знижується або взагалі проходить. Але найголовнішим ефектом цієї процедури є поліпшення вашого загального самопочуття.

Після закінчення курсу комплексного оздоровлення ваше волосся отримає здоровий блиск і об'єм, а ви будете упевнені в собі і у власній привабливості.

За матеріалами vashkosmetolog.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас