Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати няню для дитини

Як вибрати няню для дитини

Знайти хорошу няню не так вже просто, надто багатьом критеріям їй доведеться відповідати: професіоналізм, любов до дітей, педагогічна освіта і добре серце.

Де знайти няню

• Через знайомих

Найпростіший спосіб - шукати няню через знайомих. Напевно, хтось із ваших друзів зможе порекомендувати вам перевірену людину, яка буде відповідати всім вашим критеріям.

• Через агентства

Цей спосіб обійдеться вам дорожче. Проте в агентстві вам запропонують кілька кандидатур на вибір. Тим не менше, немає ніякої гарантії, що це дійсно добре перевірені фахівці своєї справи, тому дуже важливо провести власну перевірку няні на профпридатність.

Як перевірити няню

Влаштуйте для няні пробний день з дитиною. Деякий час проведіть разом з ними, потім залиште няню наодинці з дитиною на кілька годин. Подивіться, як малюк проведе час без вас. Чи буде він засмучений, або натхнений і активний.

Якщо у вас є така можливість, встановіть в кімнаті малюка приховану вебкамеру з прямою трансляцією онлайн і простежте за тим, що робить няня в перші дні роботи. Так, можливо, це не дуже етичний прийом, зате ви будете в курсі всього, що відбувається вдома, і зможете спокійно залишати свою дитину з чужою людиною.

Відмовтеся від няні, якщо:

• ваша дитина стала гірше їсти, постійно плаче і благає не залишати її з нянею;
• вдома стали пропадати гроші і прикраси;
• ви помітили, що хтось рився у вашій шафі;
• дитина почала вести себе більш агресивно.

Вдалого вам вибору!

За матеріалами sunny7.com.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас