Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги на дитячому святі

Розваги на дитячому святі

Ось і настав такий довгоочікуваний для вашої дитини день народження - ігри, танці, веселощі і звичайно ж купа турбот для батьків. Як же зробити так, щоб діти не занудьгували і щоб всім все сподобалося? Це не так вже й складно.


По перше, будь-яке дитяче свято - це звичайно розваги. Іменинник і його шановні гості чекають веселих ігор та можливостей подуріти. Батькам потрібно продумати не тільки частування, а й цікаві конкурси та ігри, адже немає нічого образливішого для іменинника ніж друзі, які хочуть піти додому, бо їм нудно.

З їжею розібратися досить просто, потрібні звичайні салатики й інша нормальна їжа, і звичайно ж солодощі, а от з розвагами доведеться помудрувати. Розваги для дітей - це в основному ігри, тому потрібно заздалегідь спланувати кілька ігор, які могли б задіяти всіх гостей. Найчастіше винаходити велосипед не потрібно і можна просто використовувати стандартний набір ігор:



«Хвіст для ослика» - одна з найпопулярніших ігор, коли потрібно з закритими очима потрапити хвостом в те місце, де воно в осла, осла можна замінити на будь-яку іншу тварину.

«Піньята» - її дуже легко змайструвати. Вам знадобиться паперовий пакет, заповнений різними солодощами та цукерками, прикрашений наклейками і кольоровим папером.

«Кукловод» - ведучий зав'язує очі одному з хлопців і веде його по простому маршруту, тримаючи за плечі чи за руку. При цьому ведучий мовчить. Потім дитині розв'язують очі і вона повинна сама повторити маршрут і потрапити в ту точку, звідки почався її похід.

Всі ігри повинні супроводжуватися веселою музикою, в Інтернеті без зусиль можна знайти підходящі для цих цілей композиції.

Крім ігор, ще одним заняттям на святі, присвяченому дню народження вашої дитини, можуть стати шоу чарівника або собачок, або навіть шоу мильних бульбашок. Знайти людей, які надають такі послуги не складно, є навіть професіонали з влаштування дитячих свят.

Спланувати день народження для дітей - це досить непроста задача, яка може втомити навіть найенергічніших батьків, але в той же час це велика подія для вашої дитини, адже дитинство – це такий радісний час, і саме такі свята наповнюють її чарами. Від вас залежить те, якими будуть спогади вашого чада про його день народження, тому варто докласти всіх зусиль, щоб ці спогади були теплими і веселими.

За матеріалами the-baby.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас