Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Веселий дитячий мультиплікаційний серіал

Веселий дитячий мультиплікаційний серіал

Перший тривимірний анімаційний фільм «Історія іграшок» вийшов 15 років тому. За цей період практично вся світова анімація перейшла з плоского антуражу і двомірних персонажів на об'ємне оточення і 3D героїв. Російські мультиплікатори не залишилися осторонь. Крім повнометражних проектів «Зоряні собаки: Білка і Стрілка», «Пригоди Оленки та Яреми» і «Наша Маша і Чарівний горіх» (всі 2009 року випуску), російський канал розпочав показ анімаційного серіалу для найменших глядачів - «Маша і Ведмідь».

Історія мультфільму могла початися раніше, коли Кузовков, який виступив згодом автором ідеї, продюсером і сценаристом, відпочивав у Криму в 1996 році. Чому в Криму та на відпочинку? Та тому, що там Кузовков познайомився з дівчинкою, яка стала справжнім випробуванням для всіх відпочиваючих. Без комплексів, бадьора, гіперактивна дитина змушувала дорослих виконувати всі свої примхи, сміливо виконувала різні трюки так фокуси з вогнем. Так що можна сміливо сказати, що у Маші з мультфільму є реальний прототип. Саме там і народився в голові проект такого цікавого мультфільму, але всі ці роки реалізувати його не виходило. Чекати довелося більше десяти років. У 2007 році Кузовков впритул зайнявся сценарієм проекту, створив барвистий буклет і став розкручувати свою пропозицію. Однодумці знайшлися в особі студії «Анімаккорд». Співробітників зацікавила ідея Кузовкова, незабаром знайшовся інвестор, і в 2009 році вийшла пілотна серія «Перша зустріч». Початковий дизайн кожного персонажа був задуманий ще в 1996 році, відразу по приїзду з Криму. За визнанням Кузовкова, моделювати зовнішній вигляд героїв було легко. Буквально за пару годин були готові малюнки. Коли створювалися моделі за малюнками, то розбіжностей між тривимірним зображенням і скетчем не було. Надалі розробкою стилістики серіалу займався художник Ілля Трусов, персонажі дісталися художниці Марині Нефедовой. Пілотна серія виявилася найважчою, тому що робочий процес тільки налагоджувати, а планку якості підняли дуже високо.
В основу мультиплікаційного серіалу, звичайно, покладена казка про Машу і Ведмедя, але значно обіграна і сучасність. Мультфільм не просто розважальний і комічний, але повчальний. Непосидюча дівчинка не дає спокійно жити ні одному мешканцю лісу, потрапляючи в смішні ситуації. Але найбільше дістається ведмедю, колишньому артисту цирку, безвідмовному, доброму та оптимістичниму.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас