Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яскраві інтер´єрні подушки своїми руками

Яскраві інтер´єрні подушки своїми руками
 

Тим, кому вже набридли звичайні нудні подушки від дивана, пропоную зайнятися виготовленням власних - яскравих, незвичайних інтер'єрних подушечок, які неодмінно внесуть родзинку у ваш інтер'єр. Інтер'єрні подушки останнім часом набирають все більшої популярності, і не дарма. Адже цей простий і доречний скрізь (у спальні, у вітальні і навіть на балконі) предмет інтер'єру здатний не тільки зробити кімнату більш затишною, а й розставити колірні акценти в інтер'єрі, урізноманітнити обставновку, до якої ми вже давно звикли.


Для виготовлення цих декоративних подушок вам знадобиться мінімум матеріалів, часу і сил. Купіть тканину, яка ідеально впишеться в інтер'єр вашої кімнати (або пошукайте в своїх засіках непотрібну бабусину тканину) і синтапон, і можна приступати!


Яскраві інтер'єрні подушки своїми руками

Розкроїть тканину на прямокутники за кількістю подушок. Розміри прямокутника можуть бути будь-якими, єдине, що вам потрібно врахувати - співвідношення сторін 1:2. Тобто, довжина прямокутника має бути удвічі більшою за ширину, щоб склавши прямокутник навпіл, ви отримали квадрат. Отже, складаємо прямокутник навпіл (виворотом назовні) і зшиваємо з країв, щоб вийшла така собі «труба».

Перекладаємо нашу «трубу» так, щоб вона лежала вертикально, а шов її розташовувався посередині. Зашиваємо дно. Паралленьно дну зшиваємо і верхню частину подушки, але залишаємо невелику дірочку, через яку можна буде вивернути наволочку і набити її синтапоном. Вивертаємо наволочку на лицьову сторону, набиваємо синтапоном, акуратно зашиваємо дірочку, що залишилася.



Як показано на зображенні, кути подушечки можна прикрасити маленькими балабонами. Ви ж можете проявити фантазію і декорувати її чим завгодно, щоб подушка найкращим чином вписалася в інтер'єр кімнати.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас