Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вінілові наклейки в інтер´єрі

Вінілові наклейки в інтер´єрі
 

У наш час багато людей роблять вибір на користь фарбування стін замість поклейки шпалер. Це дуже практично - сьогодні є величезний вибір фарб для стін, стыйких до води, підвищеної вологості, забруднень. При чому, водостійска фарба - не означає така ж страшна, як фарба-емаль, яка залишилася на стінах наших під'їздів. Зараз вона може бути практично будь-якою - матовою, глянсовою, перламутровою... і здатна втілити в реальність будь-які задуми з дизайну інтер'єру.


Пофарбовані стіни стануть ідеальним рішенням для сімей, в яких живуть дітки або тварини. Всі дітки люблять малювати на стінках, а котики - обдирати шпалери. Саме від таких стресів ви захистите себе, вирішивши просто пофарбувати стіни. Вибравши хорошу, правильну фарбу, ви зможете протирати стіни від пилу і наляпаних плям вологою ганчірочкою, а плями потертостей легко прибираються стиральною гумкою. Залишається лише питання - як декорувати порожні однотонні стіни?



Звичайно, при фарбуванні стін можна зробити якийсь малюнок. Та все ж інтер'єрні наклейки залишаються найбільш практичним варіантом. Купити їх можна в різних інтернет-магазинах, лише обравши вподобаний малюнок. Наклейка може бути як різнобарвною, так і однотонною - в цьому випадку ви зможете вибрати колір, який найкраще впишеться у ваш інтер'єр. Крім того, багато магазинів пропонують послугу друку власної, ексклюзивної наклейки. Надіславши їм свій малюнок і вказавши розмір вінілу, всього через кілька днів ви вже зможете нанести його на стіну.

У комплекті з наклейкою ви отримаєте все необхідне для її нанесення, а також інструкцію. Багато магазинів надсилають в якості бонусу ще й пробну наклейку, на якій ви зможете потренуватися.



Інтер'єрна наклейка наноситься на багато поверхонь – від пофарбованих стін до побутової техніки і навіть вимикачів. А коли вона вам набридне, ви зможете без проблем зняти її і замінити на іншу (від першої не залишиться ні сліду). Така простота в нанесенні і знятті вінілів дозволяє міняти їх, коли вам заманеться. Аж до того, що на кожне свято можна замовляти тематичні наклейки і знімати їх після закінчення святкового сезону - такий собі капітальний святковий декор, якого не можуть собі дозволити шпалери.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас