Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весільні тенденції 2013

Весільні тенденції 2013
 

Що може бути довгоочікуванвшим та бажанішим за весілля? Хіба що, народження дитини... але це потім, а зараз на вас чекає прекрасний день весілля - з'єднання двох люблячих сердець в одне ціле - сім'ю.


Якщо ви готуєтеся до настільки важливого і не менш приємного торжества в цьому році, можна подивитися, що нині вважається модним у весільній церемонії. Наречені, плануючи весільне торжество, орієнтуються не тільки на свій смак, а й на тенденції у весільній моді. А цей рік досить багатий на оригінальні ідеї, як в організації заходу, так і в підготовці до нього.

Що стосується кольору, то зараз у весільній моді домінують ніжні, пастельні тони: пурпурний, рожевий, лимонний. Писком вважається м'ятний колір, але його можна поєднувати разом з персиковими та кремовими відтінками. Не дивлячись на ніжні тони, свято може вийти яскравим і барвистим!

Якщо ви замислюєтеся з приводу стилю весілля, то зараз перше місце серед стилізованих весіль займають весілля в стилі ретро. Мабуть, вінтаж, тяга до старовинного, є у кожної людини, і закохані прагнуть привнести трохи стилявої «старинки» у своє торжество. Таке весілля з боку виглядає незвично, романтично і елегантно. Вміле поєднання деталей, аксесуарів і декору створить незабутнє свято для вас і ваших гостей!

Якщо хочете відповідати весільній моді 2013, зверніть свою увагу на весільні сукні з металевим блиском. У загальний дизайн свята також можна додати елементи з металевим блиском: бронза, вироби під срібло, золото.

Також багатьох молодят зацікавило еко-весілля. Це натуральні тканини, прикраси з природних матеріалів. Головний акцент - це все натуральне і просте. У декорі може бути присутньою кора дерева, вона не втрачає своєї популярності вже протягом багатьох років.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас