Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сучасне віяння моди - весільний Wish List

Сучасне віяння моди - весільний Wish List
 

У наш час, хороше весілля - дуже дороге задоволення. Звичайно, всі ми хочемо, щоб це свято пройшло ідеально: від викупу та церемонії до подарунків, які подарують гості. Тут на допомогу молодятам приходить таке віяння із закордону, як весільний Wish List - список бажаних подарунків.


Що може сильніше порадувати в кінці самого щасливого дня у вашому житті, ніж хороші подарунки, про які ви завжди мріяли? Але, на жаль, не всі гості можуть вибрати такі подарунки. Так, мріючи про щось особливе, ви можете отримати 5 комплектів постільної білизни та 3 комплекти каструль-соворідок, які мало того, що не потрібні, та й ставити їх нікуди. Весільний Wish List позбавить вас від таких непотрібних подарунків і направить кошти дарувальників «в потрібне русло».

І не варто соромитися говорити гостям про те, що ви хочете отримати в подарунок. Ваші гості, отримавши запрошення на весілля, будуть сильно стурбовані тим, що вдягнути, що говорити в тостах, що подарувати. І вибір весільного подарунку - мабуть, найголовніша турбота. Адже потрібно вибрати те, що несоромно дарувати, що вам сподобається, і на що вистачить грошей. І це вже не кажучи про те, що ваші смаки і переваги можуть збігтися з вибором дарувальника подарунка. Склавши різноманітний Wish List, до якого увійдуть самі різнопланові подарунки, як за призначенням, так і за вартістю, ви дасте гостям можливість вибирати. Однак, що б вони не вибрали, вам цей подарунок безумовно сподобається! Та й дарувальнику буде простіше вибрати зі списку і просто купити подарунок, який сподобається.

Так як в нашій країні тенденція Wish List ще не вкоренилася, дуже небагато магазинів та інтернет-магазинів пропонують таку послугу. Тобто в ідеалі, ви можете прийти в магазин і скласти список бажаних подарунків, які консультант буде пропонувати вашим гостям. Якщо ви вибрали подарунки з різних магазинів, ви можете скористатися одним із сервісів для складання wish-листів, де вкажете посилання на товари або їх найменування і місце, де вони продаються. Якщо більшість ваших гостей не дружать з Інтернетом, ви можете самі запропонувати варіанти подарунків гостям, розподіливши всі товари за списком дарувальників (знову ж, щоб не отримати по 5 однакових подарунків).

В кінці-кінців, весілля - це ваше свято, і вам вирішувати як все буде! А гості будуть витрачатися в будь-якому разі, так нехай вони витратять гроші на те, що вам дійсно потрібно.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас