Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо пляжну сумку

Вибираємо пляжну сумку
 

На відпочинку жодна жінка не зможе обійтися без пляжної сумки. Адже цей стильний аксесуар - головне, що вам потрібно не забути взяти з собою на відпочинок. Все, що може знадобитися ще, ви можете принести саме в ній. Дуже зручно те, що пляжна сумка не повинна бути витримана в певному стилі. Адже це відпочинок, і ви можете дозволити собі найнесподіваніші поєднання.


Сумка повинна бути практичною і функціональною. При її виборі зверніть увагу на те, що вона повинна бути місткою, адже покласти туди потрібно не малу кількість необхідних на пляжі речей. Це як мінімум: рушник, килимок, косметичні засоби і, звісно, що-небудь перекусити. Погодьтеся, все це не поміститься в маленьку сумочку.

Для пляжного відпочинку краще вибирати «нежаркі» сумки: з льону, бамбукових волокон, можливо з соломи. Також новинкою цього року є пластикові сумки. Вони дуже зручні тим, що не вимагають особливого догляду, і бути обережним теж не потрібно. Пісок з легкістю струшуєтся з них, а так як сумка прозора, то дуже легко знайти потрібний предмет. Тим, кому дуже важливо виглядати стильно і на пляжі, можливо, підійдуть сумки зі шкіри. Звісно, вони менш практичні, зате вигляд - представницький. Якщо дуже важливо, щоб речі в сумці не намокли, вибирайте моделі з підкладкою з непромокаючої тканини. Зараз це вже не рідкість.

Сама по собі сумка не повинна бути занадто важкою, адже з усіма речами, які ви візьмете, вона і так не буде легкою. Найбільш правильним рішенням в даній ситуації буде текстильна сумка. Якщо вага не має значення, то можна придбати і плетену сумку або ж в'язану. Обов'язковою умовою для пляжної сумки є її стійкість до зношування. Також, важливий чинник - тверде дно.

Колірна гамма цього року радує око. У моді м'ятний, блакитний, кораловий, бірюзовий, лимонний кольори, і вони повинні бути насиченими. Пляжний сезон - це час, коли можна відпочити від утомливих створень образів і підбору сумки у відповідності зі стилем. Ви можете взяти сумку жовтого кольору, а на ній буде кольорова квітка. Ось вам і різноманітність кольорів. Така кольорова сумка підійде практично до будь-якого вбрання. Пляжна сумка не повинна відповідати якомусь певному стилю. Адже відпочинок - це час, щоб розслабитися.

Автор: Козирькова Олена

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас