Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що таке домашній озонатор? І навіщо він потрібен?

Що таке домашній озонатор? І навіщо він потрібен?
 

Домашній озонатор повітря - це пристрій, який використовується для очищення повітря, води та інших факторів навколишнього середовища в межах будинку. Озонатор дозволяє позбутися неприємних запахів; фактично, це генератор озону - газу, який вбиває мікроби і бактерії в навколишньому середовищі.


Домашні озонатори бувають різних. Використовувати озонатор можна в самих різних частинах будинку: у басейні, всередині холодильника, у ванні, джакузі, а також у різних системах очищення повітря і води. Цей прилад продукує озон, який окисляє повітря і очищає його від бактерій і неприємних запахів, роблячи його здоровим для всіх членів сім'ї.

Переваги домашнього озонатора

Озонатор може приносити чимало користі здоров'ю. Озон визнаний одним з найпотужніших антиоксидантів і дезінфікуючих засобів. Він не має запаху, так що, якщо ви використовуєте його для очищення води, вона не буде пахнути хлоркою або бромідом. Озон допоможе впоратися з цвіллю і грибком у всьому будинку, а також прибрати неприємні запахи, особливо від куріння сигарет. Також цей газ здатний очистити воду до самого чистого її стану, зробити її по-справжньому корисною для пиття.

Домашній озонатор безпечний як для людей, так і для навколишнього середовища. Він вбиває мікроби, бактерії та інші токсини, що знаходяться в повітрі і воді. Він допомагає зберігати їжу в холодильнику свіжою на ще більш довгий період. Озонатор не впливає на рН води навіть після її очищення. Крім того, він запобігає забрудненню. А також його можна використовувати для лікування невеликих ранок і порізів.

Якщо підключити озонатор до пральної машини, він не зіпсує і не знебарвить білизну. Якщо використовувати його для очищення води у ванні або душі, він не зашкодить ні шкірі, ні волоссю. Одним словом, цей прилад можна назвати дуже ефективним дезинфікуючим і стерилізуючим засобом для практично всього, чим ми користуємося вдома. При очищенні води домашній озонатор бореться з бактеріями набагато ефективніше, ніж хлорка. Та й взагалі, покупка озонатора - досить вигідне рішення, так як він дасть вам можливість заощадити на покупці багатьох засобів для очищення повітря і води.

Побутовий озонатор також можна використовувати для озонування масел, використовуваних для здоров'я. Так, оливкова олія озонується близько 30 хвилин; потім, приймаючи 1 ст.л. цієї олії 2 рази на день протягом двох тижнів, ви зможете позбутися від плоских (стрічкових) червів і їхніх личинок. Також цей засіб допоможе побороти віруси, такі як герпес і інші, які вже знаходяться в тканинах вашого організму.

В мережі Інтернет ви можете знайти більше інформації про те, скільки користі несе в собі озонована вода та інші продукти. Будьте здорові!

Автор: Анна Сальнікова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас