Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиваючі комп´ютерні ігри для дітей

Розвиваючі комп´ютерні ігри для дітей
 

Прийнято вважати, що комп'ютерні ігри псують дітей. Сучасні ігри в більшості своїй дуже агресивні, не кажучи вже про нульовий рівень корисної інформації. Сьогодні я хочу зруйнувати, або хоча б трохи похитнути цей стереотип.

Не буду сперечатися, що основна маса ігор попросту не несе аніякої користі. Але як пояснити сучасній дитині, яку так і тягне до всілякої техніки, що йї потрібно не просто просиджувати штани у комп'ютера, а вчитися і розвиватися?

Відповідь дуже проста. Посидьте самі трохи в інтернеті, і ви напевно знайдете безліч розвиваючих ігор, а їх барвисте оформлення вже точно не залишить вашого малюка байдужим. Ті ігри, які були доступні в нашому далекому дитинстві тільки на папері, сьогодні практично всі є в електронному вигляді.

Наприклад, маленьким діткам напевно сподобається збирати яскраві пазли, вирішувати захоплюючі головоломки, розкладати мозаїку і розмальовувати розмальовки, та й вам потім не доведеться збирати дрібні деталі по всьому будинку або відмивати все від фарб та фломастерів.

Діток постарше зацікавить пошук скарбів, захованих предметів у кімнаті, пошук відмінностей або навіть створення музики на електронному синтезаторі. Також можна знайти багато ігор на вирішення логічних завдань і перетворити нудну математику в цікаву гру.

Як ви бачите, ігор дуже багато, і всі вони направлені на розвиток малюка, а не на банальні розваги. Розвивайте свою дитину всіма методами, тим паче, що вміння користуватися технікою неодмінно знадобиться крихітці в недалекому майбутньому.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас