Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно вибрати зачіску (поради спеціаліста)

Як вибрати правильну зачіску?

Ні за що не дозволяйте собі легко вірити всьому, що чуєте. Зовсім не обов´язково стригтися "під горщик" тільки тому, що вам 65. А в 21, навпаки, ви зовсім не зобов´язані мати довге волосся. Ви можете вибрати практично все що завгодно, дізнавшись, що може підійти у ваших 20, 30, 40 і старше.

Зачіски у 20 років

20 з невеликим - ідеальний час приміряти на себе різні модні стрижки і зачіски. Правильно підібрана коротка стрижка може як додати вам віку, так і зробити схожою на дівча, а довге волосся допоможе виглядати більш жіночною і романтичною.

Порада перша: Враховуйте свою кар´єру

У двадцять років важливо побудувати кар´єру, і ваш зовнішній вигляд повинен відповідати вибраному напряму діяльності. Якщо ваша робота достатньо креативна, то незвичайний стиль зробить вас помітнішою. Пробиваєте шлях у світі чоловіків? Обрізайте довге волосся і приміряйте коротку стрижку. Зверніть увагу на колекції ультракоротких стрижок.

Порада друга: Експериментуйте з довжиною і кольором

Зараз самий час подивитися, як виглядає на вас дуже довге волосся, а потім обрізати його і дізнатися, чи не сподобається коротка стрижка. У вашому віці волосся росте швидше, ніж коли-небудь ще. Отже насолоджуйтеся тим багатством, яким володієте. Колір волосся - це теж шлях до перетворення. Якщо в дитинстві у ви мали світле волосся, самий час знову перетворитися на блондинку. Щасливим владаркам темного волосся рекомендуємо світліший відтінок коричневого або рудого.

Порада третя: Уникайте невдалих коротких варіантів

Виберіть стрижку, яка відповідає як вашому смаку, так і модним тенденціям. Шукайте ідеї серед фотографій коротких стрижок у журналах та кіно.

Зачіски для жінок від 30 до 40

Після 30-ти ви, швидше за все, зайняті сім´єю або просуванням службовими сходами, а, може, і тим, і іншим. Але так чи інакше, серед усіх можливих у цьому віці зачісок потрібно вибрати ту, яка вписується у ваш повсякденний ритм життя. Городянка без чоловіка? Віддайте перевагу сексуальності довгих кучерів. Удома з маленькою дитиною або двома? Замість дуже довгого волосся виберіть волосся трохи нижче плечей. Удень його можна зібрати в зручний хвіст, а ввечері накрутити і шикарно виглядати, вечеряючи в ресторані зі своїм чоловіком.

Порада перша: Якщо ви - мати, це зовсім не означає, що ви не можете бути сексуальною. Якщо до душі розкішні довгі локони, сміливо вибирайте їх, переконавшись, що зможете знаходити час на необхідний догляд.

Порада друга: Не бійтеся дуже коротких стрижок.
Коли ми вирішуємо зберегти довге волосся і не обрізать його, ми упускаємо немало стильних зачісок. Ви теж? Не бійтеся - адже волосся завжди можна відростити.

Порада третя: Перша сивина?
Більшість жінок стикаються з цим у 35-40 років. Темношкірі жінки сивіють трохи пізніше: після сорока. Якщо у вас всього декілька сивих пасм, попросіть свого перукаря зафарбувати їх уручну замість того, щоб фарбувати все волосся. Але якщо сивого волосся більше третини, пофарбуйтеся повністю і маскуйте коріння, що відростає між фарбуваннями, тушшю для волосся.

Зачіски для жінок від 40 до 50

У це важко повірити, але після 40 зовсім не обов´язково носити коротку стрижку. У цьому віці ваш характер - те, від чого потрібно відштовхуватися при виборі довжини волосся. Якщо ви відчуваєте себе сексуальною, сміливо вибирайте довгі кучері. Ви - активна і стильна? Короткі стрижки створені для вас так же, як і для двадцятирічних. Моїй подрузі Ніні 45, і її стрижка повністю відображає її внутрішню енергію і завзяття: вона коротка і трохи рвана. Побачивши її, ви б ні за що не дали їй більше 35-ти.

Порада перша: Доглядайте за волоссям.
З віком волосся стає більш ламким. Використовуйте маски та кондиціонери-ополіскувачі і освіжайте кінчики кожні 6 тижнів.

Порада друга: Багатошаровість виграшна, чого не можна сказати про пласке волосся. Додайте потрібний об´єм волоссю будь-якої довжини.

Порада третя: Змініть колір волосся
Якщо ви блондинка, спробуйте мелірування. Якщо волосся темне, додайте декілька карамелевих пасмочок або освітліться на один-два тони.

Зачіски для жінок від 50 до 60

У 50 ідеальний вибір - волосся до плечей. Середня довжина дуже зручна, оскільки волосся можна як зібрати, так і розпустити. Ви можете зробити зачіску цікавіше, зробивши завивку, або додати гладкості праскою. Така довжина здасться навіть привабливішою за довге волосся.

Порада перша: Спробуйте багатошаровість. Шари волосся різної довжини, що обрамляють обличчя, виглядають чудово. Можливо також зробити все волосся однієї довжини, "заховавши" шари всередині. Це додасть об´єм і добре виглядатиме після укладання феном.

Порада друга: Дуже складна зачіска може виглядати старомодно. Навіть якщо волосся дуже коротке, замість рваної лінії попросіть зробити вам довші шари. Виріжте фотографії з зачісками, які вам подобаються і принесіть їх з собою в салон.

Порада третя: Світлі кольори волосся молодять обличчя. Нехай майстер порадить, який колір підійде саме до вашого відтінку шкіри.

Зачіски для жінок від 60 років

Короткі стрижки - краще рішення, не залежно від того, чи хочете ви виглядати енергійно або більш жіночно. Така зачіска краще всього обрамляє обличчя і показує його з найбільш виграшного боку. Вам сподобається ще і те, наскільки простим стає догляд.

Порада перша: Сріблясте волосся прекрасно виглядає, але далеко не всі жінки наважуються показати свій природний колір. Стаючи старше, багато хто перефарбовується в блондинок, але насправді це рішення не підходить усім відтінкам шкіри. Жінкам, чиє волосся темне від природи, краще поєднувати темніший колір зі світлими пасмами.

Порада друга: Відвідайте салон своєї дочки і попросіть зробити вам щось нове. Ще краще піти туди разом з дочкою і попросити її допомогти у виборі.

Порада третя: Так, ви можете носити довге волосся. Просто не відрощуйте його довше, ніж до плечей. Збирайте його в акуратний пучок, і насолоджуйтеся тим, як добре ви виглядаєте.

Звичайно, вікові рамки та обмеження досить умовні, вам можуть допомогти поради і для молодших і для старших жінок. Тому не будемо обмежувати себе! Бажаю вам вибрати гарну зачіску.

Читайте ще про долгляд за волоссям:

У мене випадає волосся: що робити?

Волосся кричить SOS! - як йому допомогти?

Як уникнути помилок при фарбуванні волосся?

Колір волосся і ваша пора року

Щоб волосся не сіклося...

Догляд за волоссям по-науковому

(За матеріалами beautynet.ru)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас