Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як оновити обстановку вдома

Як оновити обстановку вдома
 

Усім нам час від часу хочеться змін, це стосується і інтер'єру. Кожен день ми прокидаємося в своїй квартирі, йдемо на роботу або у справах, і повертаємося сюди ж. І яким би затишним не був інтер'єр вдома, рано чи пізно вам захочеться його оновити. Якщо у вас вже з'явилося таке бажання, а можливості зробити ремонт немає, наші поради допоможуть вам освіжити домшню обстановку, витративши мінімум коштів і зусиль.


Найпростіший спосіб освіжити інтер'єр - це трохи поміняти його кольори, по-іншому розставити акценти. У цьому вам допоможуть нові штори, кілька яскравих подушечок, інший плед на дивані, новий килимок або вазочки в кімнаті. Яким би не був основний колір вашого інтер'єру, другорядний колір завжди можна замінити, підібравши інший, відповідний до стилістики кімнати.

Виберіть нові предмети для декору кімнати: надрукуйте сімейні фото на полотні або купіть красиві картини, панно, оригінальні настінні годинники. У тому ж стилі підбирайте і вази, і подушки, і інші прикраси. Можна оживити інтер'єр за допомогою штучних квітів, які зараз виглядають зовсім як справжні!

Якщо ж ви хочете більш радикальних змін, то можете переобтягнути м'які меблі, перефарбувати корпусні. Можна частково замінити меблі, наприклад, на місце застарілих крісел поставити крісла-мішки або м'які пуфи , які також зроблять обстановку яскравішою.

Також можна частково або повністю перефарбувати стіни, якщо вони вже виглядають не так добре, як після ремонту. Не обов'язково перефарбовувати всю кімнату, одна стіна, пофарбована в інший колір, також внесе родзинку у ваш інтер'єр і подарує новий настрій. Або ж ще одним креативним рішенням можуть стати вінілові наклейки, які подарують вашим стінам абсолютно новий вигляд.

Дуже сильно впливає на навколишнє оточення і світло. Спробуйте замінити пару світильників, поставити новий торшер або зробити новий плафон для люстри своїми руками. Як тільки ви змінете освітлення в будинку, настрій в ньому відразу зміниться!

Загалом, не бійтеся фантазувати і пробувати. Змініть обстановку, і ваше життя зміниться, подарувавши ще більше енергії і натхнення для нових звершень!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас