Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Аксесуари, які допоможуть виглядати молодше

Аксесуари, які допоможуть виглядати молодше
 

Хто ж не хоче виглядати молодше? Всі ми хочемо! Але використання дорогої косметики, кремів від зморшок і сонцезахисних засобів – це не єдиний спосіб виглядати краще. Прості аксесуари на додаток до вашого гардеробу також допоможуть вам виглядати молодше. Ці прості дрібнички, запропоновані нижче, допоможуть вам виглядати привабливіше в очах чоловіків, а значить – бути молодою і красивою!

1 . Високі підбори

Високі підбори, безсумнівно, зроблять вас стрункішою, елегантнішою, привабливішою. Тільки переконайтеся, що ви вмієте красиво на них ходити. Про всяк випадок спробуйте одягти взуття на високому каблуці вдома і походити в ньому по рівній лінії. Якщо ви подобаєтеся собі в дзеркалі, значить, обов'язково сподобаєтеся оточуючим!

2 . Кольорові шарфики

Вони стануть прекрасним доповненням до вашого щоденного гардеробу, привнесуть в образ родзинку і чудово його доповнять! Пам'ятайте, що молодість завжди асоціюється з яскравими кольорами і енергією. Розбавте свій щоденний образ кольоровим шарфиком, і ви вже будете виглядати молодше. А зупинивши свій вибір на шовкових шарфах або палантинах, ви будете виглядати ще витонченіше.

3 . Аксесуари для волосся

Не класична нудна стрижка, а цікава зачіска зі стильною заколкою або обручем також освіжать ваш образ і зроблять вас молодше. Тільки переконайтеся, що ви не впадаєте в дитинство, і що обрані аксесуари підходять під ваш стиль, одяг і інші прикраси.

4 . Трендові сумочки

Жіноча сумочка говорить багато про що! Так що, ніколи не нехтуйте її значенням. Від зробленого вибору однієї тільки сумочки ви можете виглядати на кілька років старше або молодше. Вам не обов'язково купувати яскраву сумку з малюнками, але вибирайте щось стильне і трендове, підходяще вашому віку і темпераменту.

5 . Наручний годинник

Наручний годинник також може розповісти багато чого про людину. Постарайтеся вибрати що-небудь особливе для себе, не нудне, не старече, а стильне, модне і красиве. Зараз у магазинах годинники запропоновані в такому асортименті, що ви безсумнівно знайдете модель, яка ідеально вам підійде.

6 . Капелюшок

Капелюшок також може стати прекрасним доповненням до вашого гардеробу, якщо він буде стильним і трохи молодіжним. Обзаведіться парою стилявих капелюшків, і ваш образ тут же перетвориться!

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас