Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічні вінки своїми руками

Новорічні вінки своїми руками
 



У любительок рукоділля Новий Рік – найулюбленіше свято. І це не дивно, адже в просторах інтернету з'являється стільки ідей, що просто очі розбігаються. Але щоб на все вистачило часу, пропоную почати заздалегідь, наприклад з вінків.



Вже й у вас «засвербіли» руки що-небудь створити? Тоді сідаємо зручніше, набираємо гору всякої фурнітури для творчості і починаємо творити.

Текстильний новорічний вінок

новорічні вінки своїми руками

Ось такий миленький віночок знайшла в просторах інтернету і поспішаю поділитися. Зробити його досить просто з трикотажу вирізаємо два кільця, бажаного діаметру і товщини, зшиваємо їх разом, наповнюємо синтепоном і прикрашаємо зверху. А ось і викрійки фігурок Діда Мороза, оленя і пінгвіна. Робити їх краще з фетру.

викрійки новорічних персонажів

Фетровий вінок

новорічні вінки своїми руками

А ось ще один милий вінок з фетру. Для виготовлення такої краси зробіть основу під вінок з підручних матеріалів (можна скрутити в кільце кілька шарів газети і закріпити зверху малярською стрічкою для щільності, можна взяти готове кільце з пластику або дерева, згорнути в кільце непотрібний шматочок шланга), потім обмотайте в кілька шарів світлою пряжею так, щоб не було видно основу, і прикрасьте квітами з фетру і склярусом.

Паперові вінки

новорічні вінки своїми руками

Хочете залучити дитину до виготовлення новорічних прикрас? Тоді вам неодмінно сподобаються ось такі паперові віночки. Перший вінок взагалі дитина може зробити самостійно, адже тут немає абсолютно нічого складного – для виготовлення потрібно вирізати кільце-основу з картону, і на нього приклеїти сині, блакитні і білі сніжинки, обличчя снеговиків. Ось і все!

Над другим доведеться попрацювати трохи довше. Для цього виріжте якомога більше листочків пуанцетіі з червоного картону, а потім наклейте їх основою до картонного кільця. Зверху вінок можна прикрасити світлими гудзиками, намистинками, бісером або сніжинками.

Вінок з шишок

новорічні вінки своїми руками

Ще одна чудова ідея, яка не потребує фінансових витрат. Зате як добре виглядає, чи не так? Для таких віночків варто відправиться в парк або ліс і назбирати багато різних шишечок. Сплести шишки у вінок вам допоможе тонкий дріт, а за допомогою балончика фарби або штучного снігу можна пофарбувати шишки, як душі завгодно.

Начебто до Нового Року ще більше місяця, але все ж таки вже починає відчуватися в повітрі щось таке особливе. У передчутті чудес і чарівництва бажаю вам натхнення та приємної творчості.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас