Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модне дитяче взуття сезону осінь-зима 2013-2014

Модне дитяче взуття сезону осінь-зима 2013-2014
 

Смак в одязі у дорослої людини залежить від того, як її одягали в дитинстві, і як одягалися її батьки. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина в майбутньому завжди мала стильний вигляд, подбайте про це заздалегідь, вибираючи красивий і стильний одяг для свого чада.



Якщо підібрати пару гарних светрів , суокнь і штанців не складе особливих труднощів, то з взуттям доведеться трохи повозитися. Справа в тому, що для дітей (зокрема для їхньої постави і ступней) украй важлива зручність взуття, а як ви знаєте, те, що зручно, далеко не завжди красиво, і навпаки.

Що ж модно в цьому сезоні у дітлахів? Ну, по-перше дуті чоботи. Вони бувають всіх кольорів і фасонів, і тому їх легко підібрати під будь-який одяг, плюс, вони дуже теплі, та й можна знайти деякі моделі на ортопедичною підошвою. Так що, це не тільки практично, але і красиво.

Дитяча мода, на жаль чи на щастя, не сильно й відрізняється від дорослої. Тому справжнім хітом сезону стали чобітки зі звірячим забарвленням. Так, ідеальним варіантом для вашої юної модниці або модника стане пара взуття з леопардовим малюнком.

У дівчаток в моді залишаються уггі. Вони дуже теплі і досить зручні. Але якщо ви зібралися придбати своїй принцесі пару таких чобітків, зверніть особливу увагу на підошву – в основному вона залишає бажати кращого, не кажучи вже про те, що підошва у них дуже слизька.

Не варто забувати і про стильні бутсах. Тим більше, що безліч моделей, представлених в цьому сезоні, вражають своєю різноманітністю. Невід'ємним плюсом такого взуття, як завжди, залишається зручна ортопедична підошва. Плюс до всього, вони ще й не ковзають, забезпечуючи стійкість вашій дитині.

А ось новинкою і справжнім хітом цього сезону стали дитячі снікерси. Тільки уявіть, як класно виглядають ці утеплені кросівки на маленьких ніжках!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас