Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Одяг з прикольними принтами – хороша ідея подарунка дитині

Одяг з прикольними принтами – хороша ідея подарунка дитині
 

Як часто буває, що ми не знаємо, що вибрати в подарунок діткам друзів, племінникам, хрещеникам. Вибираючи подарунок малюкові на оглядини, хрестини, день народження або будь-яке інше свято, ми довго ламаємо голову, і в підсумку купуємо хоч щось, сподіваючись, що цей подарунок оцінять батьки. Насправді ж одяг можна назвати одним з найбільш вдалих подарунків, якщо ви знаєте розмір дитини. А прикольна футболочка або бодік з оригінальним написом – це ще краще!



Почнемо з того , що дитячого одягу багато не буває. Маленькі шкодники з завидною регулярністю примудряються бруднити, рвати і усілякими іншими способами приводити одяг в непридатність. Тому, якщо ви вгадаєте з розміром (щоб цю річ дитина могла носити саме в цей сезон), ваш подарунок не буде припадати пилом на далекій полиці.

Що ж до прикольних принтів на одязі, вони давно вже завоювали популярність. Футболки з оригінальними принтами і написами часто дарують дорослим. Тепер же є можливість вибрати такий подарунок і малюкові. Уявіть тільки, як кумедно буде виглядати новонароджений, на пузику якого написно щось прикольне!

футболки family look Та й для більш дорослих діточок футболки з прикольними написами стануть хорошим подарунком. Адже з самого раннього віку дітки вже починають самовиражатися, показуючи свій характер, захоплення, ставлення до світу. Як і дорослому, дитині можна підібрати футболку з написом, яка найкращим чином підкреслює його індивідуальність. Знову ж таки, у такій футболці дошкільник або школяр буде виглядати просто потрясно!

Ще одна чудова ідея – це дуже модний зараз family look (однакові речі для всієї родини). Замовивши футболочки з оригінальним принтом для мами, тата і малюка, ви зробите неймовірно приємний подарунок всій родині, підкресливши їх прекрасні відносини, світогляд або вашу любов до цього сімейства.

Вибираючи одяг в подарунок дитині пам'ятайте, що він обов'язково повинна підходити йому за розміром і бути зшитий із натуральних матеріалів. Як правило, це бавовна – вона гіпоалергенна, добре «дихає», не викликає подразнень і найкращим чином піклується про ніжну дитячій шкіру.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас