Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати парфуми в подарунок

Як вибрати парфуми в подарунок
 

Парфуми – це особливий подарунок, особливо напередодні Дня Всіх Закоханих, який підкреслює ваше ставлення до того, кому ви їх хочете піднести. Відмінно, якщо ви добре розбираєтеся в смакових перевагах одержувача. Якщо ж ви абсолютно не розбираєтеся в цьому, тоді вам допоможуть наші прості поради.



Вибираючи парфуми, зверніть особливу увагу на характер, роботу, манеру поведінки і спосіб життя того, кому збираєтеся їх дарувати. Запах повинен у вас асоціюватися з цією людиною. Якщо нюхаючи аромат, ви можете відтворити в голові образ людини, і ця картинка не викликає у вас ніяких невідповідностей, тоді можете сміливо його придбавати.

Є й загальноприйнята думка, що людям зі світлим волоссям більше підходять легкі, ненав'язливі аромати, сонячним рудоволосим – теплі запахи, а красу темноволосих підкреслять пряні нотки в парфумах.

Також варто враховувати і вік майбутнього щасливого власника нового аромату. Так, солодкі або різкі запахи з легкими цитрусовими акцентами більше підійдуть молодим дівчатам, а от старшим жінкам сподобаються більш тонкі і вишукані аромати, що відтіняються квітковими нотами.

Пора року теж впливає на вибір парфуму. У спекотні літні дні всім хочеться свіжості, через те й перевагу варто віддати свіжим, квітковим і цитрусовим ароматам. Що стосується зими, то свіжий аромат буде трохи недоречний, в холодну пору року свій вибір краще зупинити на більш насичених і злегка пряних ароматах. На весну підійдуть парфуми з трав'яними і квітковими нотками, а для осені краще вибрати деревні нотки.

І наостанок, запам'ятайте – дешеві аромати завжди пахнуть погано. Якщо хочете, щоб ваш подарунок дійсно сподобався, тоді краще взяти парфуми, нехай і в меншому флаконі, але відомих фірм і у сертифікованому магазині.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас