Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати маленькій принцесі на 8 березня

Що подарувати маленькій принцесі на 8 березня
 

8 березня – це свято не тільки дорослих, а й маленьких представниць прекрасної статі. Сьогодні пропонуємо вам поговорити про те, чим же можна порадувати на честь свята своїх маленьких принцес – донечок, племінниць і молодших сестричок.



Перше, що завжди приходить в голову при думці про подарунок дівчинці, звичайно, лялька. Як би це не здалося банально з першого погляду, насправді серед усього різноманіття асортименту в магазинах можна підібрати ляльку, яка обов'язково сподобається дівчинці.

Як каже одна моя знайома: «у кожної дівчинки має бути великий плюшевий ведмідь». Це ще один безпрограшний варіант подарунка на 8 березня.

Дівчатка так люблять наслідувати мамі у всьому! Дивлячись на улюблену матусю, доньки вчаться бути справжніми леді. Саме тому будь-яка дівчинка буде дуже рада отримати в подарунок на 8 березня набір дитячої косметики. Головне простежте, щоб продукція була сертифікована і схвалена Міністерством охорони для використання дітьми.

Наслідувати маму можна не тільки красою, але й вміннями. Купіть юній господині набір дитячого посуду або домашнього приладдя. Нехай приготує свої улюбленим лялькам суп з камінчиків і листя, спробує погладити їм сукні іграшковою праскою або випрати їх забруднені речі в пластиковому тазику.

З раннього віку кожна маленька принцеса просто обожнює наряджатися, і без прикрас тут просто не обійтися. Подаруйте набір для виготовлення прикрас своїми руками (є з великими намистинами для дівчаток від 3-х років), або ж можете подарувати готові браслетики, бусики, годинки й резиночки для волосся.

Кожна жінка варта квітів в цей день, навіть зовсім маленька, так що не забудьте подарувати своїй юній леді невеликий букетик весняних квітів – їй це буде надзвичайно приємно!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас