Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Правила успішного побачення

Правила успішного побачення
 

На жаль, далеко не у всіх шкільна любов переростає в міцні сімейні стосунки. Більшості з нас доводиться ходити на побачення в пошуках свого єдиного (єдиної). І якщо Вам здається, що це – Ваша людина, дуже важливо, щоб побачення пройшло вдало, щоб за ним були наступні і наступні, а потім довгі роки сімейного щастя. Але чи є такі правила, дотримуючись яких, можна зробити побачення більш вдалим? Чи існують табу, або навпаки ті речі, яких обов'язково слід дотримуватися?



Одне з найважливіших правил – будьте природною, будьте собою, будьте щирою! Непотрібно говорити «так» там, де хочете сказати «ні» тільки для того, щоб створити чи підтримати певний образ. Помилка, якої часто допускаються і чоловіки і жінки – бажання здатися кимось, ким не є насправді, що в результаті тягне за собою обман і розчарування.

З цього правила випливає ще одне: якщо хочете, щоби хтось полюбив Вас, спершу полюбіть себе самі, разом з усіма «але». Тоді не доведеться грати роль когось більш успішного, досвідченого і розумного, адже Ви любите і влаштовуєте себе саме такою, якою є. Впевненість в собі є великим, потужним «магнітом», який притягує людей і покращує статистику побачень у вашому житті ;). Тільки не переплутайте впевненість з гординею або зухвалістю!

Щодо «табу», то сюди можна сміливо віднести: розмови про колишніх, про свої попередні невдачі чи мега-успіхи в стосунках, про інші побачення, які бували у Вашому житті (не потрібно порівнювати їх з цим побаченням, навіть якщо цим порівнянням Ви хочете підкреслити, яким прекрасним є саме сьогоднішнє побачення).

Посміхайтесь, слухайте співрозмовника, з гідністю приймайте компліменти, не говоріть надто багато про себе, більше запитуйте. Намагайтеся в розмові знайти спільні інтереси. Якщо це перше побачення, краще уникати надто філософських тем: по сенс життя, світобачення і т. ін., адже вони провокують багато дискусій, для яких ще буде час.

Щодо зовнішнього вигляду, то тут все просто: максимум природності і вишуканості. Не експериментуйте з зачіскою чи макіяжем, оберіть такий варіант, який Вам личить напевне. Щодо зачіски: краще розпустити волосся, ніж збирати його в гульку (жіночі локони, що вільно спадають на плечі - чоловіча слабкість). Щодо гардеробу: сукня – кращий вибір, ніж брюки (з тієї ж причини).

Вдалого Вам побачення!

Автор: Марта Павлюк
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас