Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зелена кава з імбиром

Зелена кава з імбиром

Останнім часом найпопулярнішим засобом для схуднення стала зелена кава з імбиром. Що ж це за звір такий? У цій статті ми спробуємо відповісти на найпоширеніші запитання про цей напій.

Що таке зелена кава? Це сировина для виготовлення чорної кави, сирі необсмажені зерна. При термообробці зерен руйнується хлорогенова кислота, яка і відповідає за процес схуднення, тому каву вживають у сирому вигляді.

Що таке імбир? Це популярна на сході спеція, що додається до м'яса, риби. Імбир може прискорювати обмін речовин, пригнічувати апетит. Також його використовують у чаях від застуди у свіжому та сушеному вигляді.

Чи справді можна схуднути, вживаючи зелену каву з імбиром? Так, звичайно, але не на 20 кг за місяць, як обіцяє реклама. Кожен організм індивідуальний і у кожного свої причини зайвої ваги. Що одному підходить, те іншомі може нанести шкоду. Тому про результати від вживання зеленої кави Ви можете дізнатись лише спробувавши її.

Чи шкідлива така кава? Враховуючи те, що вона, як і чорна, містить кофеїн, то, звичайно, може бути шкідливою людям з підвищеним тиском та беззсонням. Але величезна кількість антиоксидантів принесе організму тільки користь. Багато людей зауважують, що при вживанні цього напою, вони набагато краще себе почувають, легше переносять дієту та мають більше енергії для тренувань.

Як заварювати зелену каву з імбиром? Для цього необхідно до двох ложок меленої кави додати пів ложки меленого сухого імбиру або столову ложку свіжого натертого, залити це все окропом та настояти п'ятнадцять хвилин. Для смаку можна додавати лимон та трошки меду.

Як правильно її пити? Вживати зелену каву необхідно перед їдою, за десять-п'ятнадцять хвилин, два-три рази на день. Таким чином хлорогенова кислота, що міститься в напої призупинить різке підвищення рівня цукру після їди, який перетворюється на жир.

Яка на смак та запах зелена кава з імбиром? Чесно кажучи, не дуже вона ароматна, суттєво відрізняється від чорної, хоча це один і той самий продукт. Імбир додає гостроти, тому будьте уважні з його дозуванням.

Як відрізнити підробку ? Підробку наврядче можна зустріти, це, скоріше, рекламний хід. Зерна кави не такі вже дорогі, щоб їх підробляти. Але якщо сумніваєтесь, то обсмажте невелику кільксть на сковорідці, щоб відчути справжній аромат і смак кави.

Як бачите, зелена кава з імбиром це натуральний продукт, який можна приготувати самостійно в домашніх умовах. І, навіть, якщо не вдасться схуднути, то все одно організм отримає величезну користь від такого напою.

За матеріалами cofein.in.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас