Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вдало підібрати колір волосся? (Частина 1)

Як  вдало підібрати колір волосся? (Частина 1)
 

Весна – період оновлення! Природньо, хочеться щось змінити в собі: схуднути, змінити стрижку, пофарбуватися… А як правильно підібрати колір волосся? Існують же, напевне, якісь загальні правила: світлооким пасують одні відтінки, темнооким – інші. Власне про це мова піде нижче.



Перше, на що хочемо звернути Вашу увагу: підходьте до зміни кольору волосся виважено і свідомо, ризикувати тут не слід. Стилісти радять для початку обирати нестійкі фарби, або тонуючі засоби. Використовуючи їх Ви зможете зрозуміти, чи підходить Вам обраний тон, не ризикуючи зіпсувати волосся.

Судити про те, який колір волосся Ви матимете після фарбування даною фарбою, тільки по локонах дівчини, зображеної на упаковці, - по меншій мірі наївно. Ознайомтеся із взірцями даної кольорової гами, проконсультуйтеся із перукарем. Адже значення має і структура волосся, і Ваш природній колір, і те, чи є у Вас сивина, і багато інших речей, які впливають на кінцевий вигляд зачіски.

Колір волосся, який даний нам від природи – це відправна точка, на яку потрібно орієнтуватися, адже він гармонійно співвідносяться з нашим типом зовнішності (кольором очей, шкіри і т.ін.). Тому якщо Ви вирішили просто додати нової нотки природньому відтінку, - змініть глибину кольору на 2-3 тони, результат таких змін завжди є вдалим, він додає свіжості загальному образу. Але буває, що жінка бажає більш кардинальних змін, як бути в такому випадку?

Можливо Ви колись чули або читали про те, що кожен з нас належить до певного кольоротипу? Власне, ця приналежність допоможе Вам правильно обрати новий колір волосся, який пасуватиме Вам.

Поєднання кольору очей, волосся і шкіри – це і є, власне, Ваш кольоротип. Прийнято розділяти ці кольоротипи на «холодні» та «теплі», або прив’язувати типажі зовнішності до пір року: весна, літо, осінь, зима.

Про те, як визначити свій кольоротип, та, відповідно до нього, підібрати колір волосся читайте у продовженні статті.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас