Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Який букет вибрати вчителю на останній дзвоник

Який букет вибрати вчителю на останній дзвоник
 

Улюблене свято всіх школярів не за горами, скоро у всіх школах продзвенить останній дзвінок і у діток почнуться улюблені літні канікули. Останній дзвоник завжди трохи сумне свято, адже на учнів чекає довге розставання з улюбленими шкільними друзями, вчителями на цілих 3 місяці, а деякі покинуть рідну школу назавжди.



Але, давайте не будемо сумувати і займемося приємними клопотами, пов'язаними з підготовкою до цього урочистого дня. Вже дуже давно в наших школах зародилася традиція дарувати букети квітів улюбленим вчителям, які так старанно, з дня на день, по крупицях вкладають знання в неслухняні маленькі голівки.

Букет квітів, подарований вчителю, висловлює щиру подяку за те терпіння, любов, розуміння і турботу, з якою кожен день зустрічають біля порога улюблені педагоги своїх учнів. Якщо ви хочете сказати «спасибі» класному керівникові, вчителю, завучу або директору, тоді вам потрібен особливий букет, який не загубиться серед інших і неодмінно порадує педагога.

За час роботи в школі наші вчителі отримали не один десяток букетів. Простий букет, який складається з декількох троянд, гвоздик або хризантем навряд чи здивує і запам'ятається надовго. Якщо ви хочете звернути увагу і висловити свою повагу педагогу, тоді краще звернутися до професійних флористів.

Багато флористичних магазинів заздалегідь готуються до цього, розробляють дизайн букетів для вчителів різних предметів. Тільки уявіть, як приємно буде отримати вчительці з математики букет, в якому крім квітів також будуть і лінійки, і олівці, і косинці, і інші дрібниці, або вчительці географії – букет у формі земної кулі. Це вже буде не просто букет, а справжній подарунок.

Прийнято вважати, що подібні букети коштують на порядок дорожче. Насправді ж їхня ціна практично така ж, як і хорошого букета на ринку. Але якщо ви все ж хочете заощадити, тоді замовте один такий букет від усього класу. Повірте, один такий букет для вчителя буде ціннішим за десяток простих. Ну а нам залишається лише побажати вам і вашим дітям прекрасних канікул, а випускникам – удачі на іспитах!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас