Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 причин поїхати з дітьми у Древній Київ

5 причин поїхати з дітьми у Древній Київ
 

Фахівці одноголосно стверджують, що відпочинок з дітьми на свіжому повітрі являється невід’ємною складовою розвитку дитини. Проте окрім розвитку фізичного важливе місце посідає також розвиток культурний, виховання та формування правильних поглядів на життя. В такому випадку найкращим місцем для відпочинку стануть центри культури та історії, музеї під відкритим небом.



Одним із найпопулярніших місць для відпочинку сім’єю є Древній Київ у «Парку Київська Русь», який розташований у Київській області, в селі Копачів Обухівського району. Проте, чому варто поїхати саме туди?

Найголовніше – дитина побачить на власні очі архітектуру Древнього Києва V-XI століття, ознайомиться з «живою» історією Київської Русі. Адже тут відтворюється в масштабі 1:1 Древній Київ у розмірі його історичного центру – Дитинця Києва площею 10 га. Тобто таким чином вже в юному віці дитина буде знати, як виглядала столиця великої імперії Київська Русь.

Відпочинок в Древньому Києві вчить дітей любити свій народ, свою державу, цінувати багату культурну спадщину, залишену нам предками.

Древній Київ у «Парку Київська Русь»

Вас чекає активний відпочинок, відмінний від прогулянок в парках та просто на природі. В Древньому Києві є можливість відвідати майстер-класи народних ремесел, таких як гончарство, ковальство, виготовлення прикрас, сувенірів, оберегів, викарбувати на княжому монетному дворі монетку на щастя, випробувати себе на влучність в середньовічному тирі в стрільбі з лука та замовити екскурсію по Древньому Києву. А крім того, потанцювати в хороводі чи взяти участь у конкурсах.

Ви зможете замовити прогулянку на поні для дитини та на коні – для себе. На Княжій конюшні зібрано більше 20 кращих історичних порід коней, а тому лише тут можна ознайомитись з найдревнішою породою, найвищою чи найтяжчою, породою коня Александра Македонського, а наостанок – ще й зарядитись позитивом від спілкування з віслючком Вухастим.

Древній Київ у «Парку Київська Русь»

Відпочинок в Древньому Києві – це можливість провести з сім’єю цілий день в дусі Середньовіччя з яскравою програмою та виступами театру «Парку Київська Русь». Щовихідних тут проходять різні заходи та масштабні фестивалі, а тому нема потреби ламати голову над питанням: як проводити час та чим займатись на вихідних. А ще більше вас зацікавить те, що в Древньому Києві цікаво буде як дітям, так і дорослим.

Тому подаруйте собі й дітям таке задоволення, як відпочинок у Древньому Києві. Адже з часом такий культурний відпочинок обов’язково проявить себе в позитивних поглядах на світ Вашого сина чи дочки.

Древній Київ у «Парку Київська Русь»

Календар подій у Древньому Києві в «Парку Київська Русь» можна знайти на офіційному сайті: http://parkkyivrus.com/
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас