Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вигідно купувати дитячий одяг

Як вигідно купувати дитячий одяг
 

Іноді складається таке відчуття, що діти ростуть не по днях, а по годинах. Одяг дуже швидко стає маленьким, на зміну якому постійно потрібно купувати щось нове. Враховуючи сучасне зростання цін, всім хочеться заощадити. Один з найбільш ефективних варіантів – покупка дитячого одягу оптом в інтернет-магазинах. Але купувати оптом для однієї дитини не вигідно, як же бути в такій ситуації?



Напевно у вашому оточенні є молоді матусі з дітками різного віку. Не обов'язково це мають бути ваші близькі подруги, нехай це будуть випадкові знайомі з двору, матусі, з якими ви регулярно бачитеся на прогулянках або спілкуєтеся на форумах. Не соромтеся запропонувати їм зробити спільну покупку, адже вони теж напевно будуть раді можливості вигідно поповнити гардероб малюка.

Інший варіант – це дитячий садок. Організуйте батьків у своєму дитячому садку і закупіть чудовий одяг для сну і прогулянок для ваших діток. У тому, що діти будуть ходити в однаковому або схожому одязі, немає нічого страшного, тому що в цьому випадку деяким батькам вдасться уникнути комплексів у свого малюка через матеріальне положення його сім'ї, і всі діти будуть відчувати себе рівними.

Купувати оптом варто тільки ті речі, які швидко зношуються. Це можуть бути різні маєчки, футболочки, трусики, колготки, шортики і т.д. А ось більш грунтовні речі, такі як зимова куртка, чоботи, светри краще купувати в стоках або хороших дитячих магазинах.

Знайти хорошого оптового постачальника дитячого одягу в інтернеті сьогодні не складе труднощів – всесвітня павутина переповнена всілякими пропозиціями від різних виробників. А щоб не прогадати з якістю і не викинути гроші даремно, спробуйте знайти товар вподобаного вам виробника в роздріб, оцініть якість і склад матеріалу, покажіть товар зацікавленим матусям, і тоді ви зможете бути впевненою в своїй покупці.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас