Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як прикрасити повітряними кульками дитячий день нарождення? 5 практичних ідей!

Як прикрасити повітряними кульками дитячий день нарождення? 5 практичних ідей!

Більшість матусь очікують День народження власного малюка більше, аніж їхній карапуз. Хочеться зробити це свято яскравим та таким, що запам’ятається дитині надовго. Організація події починається із планування. В нього входить визначення кола запрошених, перелік страв, розваги, а також оздоблення приміщення, у якому все це має відбуватись.



Різноманіття форм та кольорів повітряних кульок значно полегшує матусям завдання щодо святкового оздоблення інтер’єру. Їх вартість дозволяє використовувати велику кількість цих елементів, що дає можливість реалізовувати неймовірні по формі та задумці композиції.

Безумовно, доволі складно буде підібрати весь асортимент необхідних кульок. Можливо, варто замовити в агенстві, що займається прикрашенням повітряними кульками свят, наприклад, в Києві виділяється ця студія: http://airboom.com.ua/, виконуючи цікаві та захоплюючі композиції. Щоб не витрачати зайвих коштів, ви можете замовити лише самі кульки, а встановити їх власноруч, якщо надскладних конструкцій не намічається.

5 ідей оздоблення дитячого свята кульками

Чарівний ліс. Основними елементами цієї декорації стають квітки, трава, метелики, декілька мухоморів та дуб. Всі перераховані фігури робляться досить швидко та просто. Навіть, ваш малюк зможе взяти участь у їх виготовленні. Автострада. Для реалізації цієї ідеї варто підготувати такі заготовки, як дорожні знаки у формі синього трикутника та червоного кола. По периметру приміщення або кімнати встановлюються біло-чорні стовбці.

В країні мультиків. Веселий жовтий восьминіг у компанії зеленого динозаврика піднімуть настрій, навіть, дорослим гостям. Надзвичайно цікаво виглядає компанія героїв із мультику «Смішарики». Тим паче, що для виготовлення цих персонажів не потрібно мати якісь особливі навики роботи з кульками.

Світ комах. Велика зелена бабка, яка прикріплена біля вікна, у поєднанні із жовто-чорними бджілками, що тримаються за дитячі стільці, перенесуть усіх присутніх у казковий світ збільшених комах.

Відлюднений острів. Пальма, що розміщена у зоні ігор, може стати не лише оздобою приміщення, а і виконати роль орієнтира для рухливих ігор. До нижньої частини стіни можна прикріпити оранжево-блакитних рибок. А жовте сонечко під стелею доповнить всю композицію.

Тематично оздоблений інтер’єр допоможе батькам ще тим, що стане елементом реквізиту для проведення ігор та конкурсів. З таким оздобленням свято Дня народження надовго запам’ятає не лише іменинник, а і всі гості, незалежно від їхнього віку.
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас