Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо весільний торт – корисні поради

Вибираємо весільний торт – корисні поради
 

Не секрет, що весільний торт є символом солодкого життя молодят. На цей десерт всі гості чекають з нетерпінням, і тому до вибору весільного торта варто поставитися вкрай серйозно. Зрештою, ви ж не хочете, щоби враження про чудовий банкет було зіпсовано неналежним шматком випічки?



Щоб торт не розчарував, а став справжньою родзинкою вашого торжества, вам потрібно знайти хорошого кондитера. Допомогти з пошуком вам можуть подруги, які нещодавно виходили заміж, каталоги компаній-виготовлювачів весільних тортів або весільні агентства (організатори). Дуже багато залежить саме від кондитера, тому не скупіться і не пошкодуйте часу, щоб знайти того, хто вам потрібен.

У кожного кондитера ви зможете подивитися зразки його робіт і вибрати відповідний варіант оформлення, або розробити свій власний дизайн торта спеціально для вашого свята. Але не забувайте, що торт повинен бути не тільки красивим, але і смачним. Якщо найближчим часом у вашому місті буде проходити весільна виставка – не упустіть можливість відвідати її, адже там ви зможете спробувати різні тортики на смак, що істотно спростить подальший вибір.

Якщо вам не вдалося спробувати весільний тортик – не біда, тому як королем весільних тортів сміливо можна назвати бісквіт, хоча іноді молоді пари замовляють і медовик. З цими тортами всі знайомі, тому сюрпризів чекати не доведеться. Єдине, що вам потрібно буде вирішити – чи буде ваш тортик звичайним, чи шоколадним.

Трохи складніше справи йдуть з вибором начинки. Будь-який кондитер запропонує вам на вибір кілька кремів: масляний, білковий, заварний та інші. Крім того, кожен з них може мати різний смак: вишневий, банановий, полуничний, шоколадний, ванільний і т.д. Плюс, в крем можна додати шматочки різних фруктів і ягід. Тут вже вам доведеться спиратися виключно на свій смак. Якщо не можете визначитися, замовте тістечко з обраним поєднанням і спробуйте – так вам буде простіше зрозуміти, чого очікувати від торта.

Ще один момент, який варто уточнити у кондитера – це подача торта. Можливо, вам більше сподобається варіант подачі на оригінальній підставці, замість звичного всім багатоярусного торта. У будь-якому випадку, порадьтеся з кондитером, як краще буде подати обраний вами торт, враховуючи його начинку, розмір і оформлення.

Ну а нам залишається лише побажати вам такого солодкого і красивого життя, як і ваш торт!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас