Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Декоруємо стіни фотографіями

Декоруємо стіни фотографіями
 

Якщо ви хочете освіжити стіни свого житла і оживити інтер'єр, що вже давно приївся, фотографії – це один з найпростіших і найдешевших елементів декору. Ви можете використовувати як сімейні знімки, так і фотографії природи, архітектури – все, що тільки вам сподобається! Але і в декоруванні стін фотографіями є кілька основних правил, які допоможуть вам зробити вибрані фото справжньою родзинкою інтер'єру, а не просто зображенням, повішеним на стіну.



Отже, для прикраси стін ви можете вибирати фотографії будь-якої тематики. Але щоб вони виглядали дійсно як елемент декору, їх все ж краще роздрукувати на полотні, а не на простому фотопапері. Такі фото виглядатимуть набагато ефектніше: великі і маленькі, в рамках і без них, одиночні і у вигляді спліт-панелей (зображення, розділені на кілька картин, які розміщуються на певній відстані одне від одного). Але обов'язково враховуйте те, що картини і фотографії добре виглядають саме на однотонних стінах.

Тепер переходимо до вибору найбільш відповідного зображення і формату фотографії. Щоб зробити правильний вибір, відштовхуйтеся від розміру стіни і порожнього простору, який ви хочете заповнити. Залежно від цього визначте розмір надрукованої фотографії. При цьому не бійтеся вибирати великі формати, адже величезне фото стане справжньою окрасою стіни і задасть характер інтер'єру кімнати. Якщо порожнього простору на стіні дійсно багато, зображення можна розбити на кілька частин і замовити виготовлення спліт-панелі – цей варіант виглядає дуже стильно й ефектно.

Вибираючи зображення, зверніть увагу на розміри кімнати. Так, якщо вона малогабаритна, ви напевно захочете зробити її більш просторою – для цього найкраще підійдуть зображення з глибиною і перспективою (ландшафти, пейзажі). Якщо ж кімната, навпаки, немаленька, і в ній пустовато, прикрасьте стіни макрознімками або яскравими, контрастними фотографіями.

Визначаючись з колірною гамою фотографії, зверніть увагу на зображення, де переважає один або декілька з цих кольорів: багряний, червоний, кораловий, теплий помаранчевий, жовтий, лаймовий зелений, трав'яний зелений, блакитний, пурпурний. Це – зараз найпопулярніша палітра для декору стін картинами та фото, яка неймовірно ефектно виглядає в самих різних інтер'єрах.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас