Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прості ідеї для романтичного проведення часу в сімейному житті

Прості ідеї для романтичного проведення часу в сімейному житті
 

Кажуть, сім'я – це не те місце, де присутня романтика. Часом буденні справи забирають надто багато часу, особливо, якщо мова йде про молоду сім'ю, склад якої нещодавно поповнив маленький карапуз. Так що часу один на одного просто не залишається. Але зачекайте, так не далеко і до того, щоб втратити всю принадність спільного життя!



Вечір кіно

Якщо є можливість, залишіть на день малюка у батьків або укладіть спати. Увімкніть фільм на свій смак і просто посидьте удвох, випийте вина і подивіться цікавий фільм в обнімку. Комедії, драми, мелодрами, детективи – та все що завгодно, лише б вам обом подобалося. Тим більше, що сьогодні скачати будь-яке кіно або подивитися його онлайн – взагалі не проблема, і не треба витрачати купу грошей на квитки і підлаштовуватися під розклад кінотеатрів.

Вечірня прогулянка

А коли ви востаннє просто гуляли удвох? Напевно, в той час, коли ваші відносини тільки зав'язувалися. Укладіть малюка спати, попросіть маму, сестру або подругу посидіти з ним, і дозвольте собі просто прогулятися по алеї. Насолодіться поки ще теплим і свіжим вечірнім повітрям, вечірніми вогнями свого міста, адже це так красиво!

Романтичний вечір

Якщо вам не вистачає простого спілкування, тоді влаштуйте собі романтичний вечір. Візьміть пляшечку вина, запаліть свічки, включіть спокійну красиву музику і просто посидьте удвох. Така атмосфера сама собою налаштує вас на потрібний лад, ви зможете прекрасно поспілкуватися і просто насолодитися компанією один одного, чого іноді так не вистачає в метушні днів.

Пікнік на природі

Якщо хочете не тільки провести час з коханою людиною, а й відпочити, і хоч трохи відволіктися від щоденних турбот, тоді рушайте в невелику подорож за місто. В цю пору року відмінним варіантом стане поїздка в ліс за грибами з пікніком на лісовій галявинці. Зміна місця дозволить вам розслабитися і відпочити, а пікнік на природі стане відмінним романтичним доповненням вашого відпочинку.

Напевно, у вас є багато речей, які ви раніше так любили робити разом. Згадайте, подумайте і знайдіть хоч трохи часу на себе і кохану вам людину, і тоді ваші почуття спалахнуть з новою силою. Любові, терпіння і взаєморозуміння!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас