Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Трендові оправи окулярів, які ніколи не вийдуть з моди

Трендові оправи окулярів, які ніколи не вийдуть з моди
 

Нехай деякі стверджують, що окуляри для зору вже віджили своє, і зараз настала ера лінз, справа в тому, що вони, напевно, просто не знають, наскільки стильними можуть бути окуляри, і як правильно їх носити. Більш того, сьогодні окуляри – це не просто корисна дрібничка для тих, у кого неідеальний зір, а й стильний аксесуар, який є невід'ємною частиною образу в стилі casual, і найближчим часом явно не збирається покидати цю вершину Оліпму. Про найтрендовіші оправи для окулярів, які ніколи не вийдуть з моди, читайте далі.

Кругла оправа

http://kievlinza.kiev.ua/catalog/ochki/

Вінтажна кругла оправа окулярів, яка чимось нагадує старі улюблені окуляри дідусів, сьогодні на піку популярності. А все завдяки модним голлівудським зіркам, таким як Джонні Депп, Джош Харнетт, Райан Гослінг і іншим. З такими окулярами зовсім неважливо, у що саме ви одягнені – в дорогі брендові речі чи в старе розгільдяйське шмаття. У що б ти не був одягнений, з такою інтелектуальною оправою ти будеш виглядати мінімум, як поки що невизнаний геній на шляху до великого успіху.

Квадратна оправа

модні оправи для окулярів

Ось уже кілька років великі квадратні окуляри з трохи закругленими краями очолюють топ найстильніших оправ. Варто відзначити, що це найпопулярніша модель серед зіркових модників. І це не дивно, адже такі окуляри – справжня знахідка для тих, хто любить в поспіху вийти з дому у справах в невимушеному образі. Злегка прибравши волосся в пучок, або зробивши просту укладку, і надівши помітні окуляри – найлегший варіант виглядати просто і зі смаком.

Котяче око

модні оправи для окулярів

Це безпрограшний варіант для представниць прекрасної статі. Округла і злегка витягнута до верхніх куточків форма додасть грайливості погляду, до того ж, ця оправа підходить під будь-яку форму обличчя. З часів Мерлін Монро ця оправа сильно змінила свою форму, а різноманітні сучасні варіанти обробки, матеріали та декор дозволяють підібрати найзручнішу і найкрасивішу модель кожній модниці.

Прозора оправа

модні оправи для окулярів

Ще один варіант, який завжди буде доречний. Оправа окулярів повинна підходити за кольором до вашого основного наряду, але не купувати ж окрему пару окулярів під кожну сукню? Звичайно, ні, тут то вам і прийдуть на допомогу окуляри з прозорою або напівпрозорої оправою, які додадуть вашому погляду жіночності і переконливості.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас