Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим пригощати дітей на Хелловін

Чим пригощати дітей на Хелловін
 


Костюми, страшилки і багато солодощів – і все це в один день! З таким набором радощів зовсім не дивний той факт, що діти просто обожнюють Хелловін. Хочете побалувати своїх дітей чимось особливо смачним, щоб це свято запам'яталося їм надовго? Ми підкажемо вам, як це зробити. Спеціально до цього дня ми підготували для вас невелику добірку смаколиків, які неодмінно порадують ваших діток.

 

Яблука в карамелі

солодощі для дітей на Хелловін

Це традиційне частування, яким в західних країнах пригощають дітей на Хелловін. Робляться вони дуже просто. Для цього розтопіть в невеликій каструлі 1 стакан цукру і 100 мл води, додайте 1 чайну ложку оцту, трохи вершкового масла і кориці. Варіть до кипіння. Коли карамель буде готова, насадіть яблука на дерев'яні шпажки і акуратно обмокніть в карамелі. Викладіть яблука на папір для випічки і дайте карамелі застигнути. От і все, карамельні яблука готові радувати ваших діток.

Бананові привиди

солодощі для дітей на Хелловін

Цей не менш простий у приготуванні рецепт, неодмінно порадує всіх малят. Для його приготування спочатку трохи охолодіть банани в морозилці, щоб вони стали твердими. Потім розтопіть білий шоколад на водяній бані, банани насадіть на палички для морозива і обмокніть в шоколаді. Як і з яблуками, викладіть банани на папір для випічки і дайте шоколаду застигнути. Ну а в якості оченят можна використовувати різнокольорову присипку або намалювати невеликі точки чорним шоколадом.

Кекси-відьмочки

солодощі для дітей на Хелловін

Улюблені капкейки (кекси) теж можуть стати відмінним частуванням для дітей на Хелловін. Тут все взагалі просто. Беремо готові кекси (домашнього або магазинного виробництва), готуємо улюблений масляний крем і додаємо в нього трохи харчового барвника. А далі за допомогою кондитерського шприца прикрашаємо кекси. Відьомські шапочки можна зробити з паперу, а особливо вправні господині можуть поекспериментувати і спробувати зліпити смачні головні убори з мастики.

Взагалі, за допомогою барвників можна прикрасити будь-які улюблені дитячі ласощі, будь то печиво, покрите глазур'ю, або макаруни. Сподіваємося, вам сподобаються наші рецепти, ну а нам залишається побажати вам солодкого і веселого Хелловіна.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас